bugüzel geceyi bize yaşatan organize eden jasmine,murat kaplan'a ve diğer izmirli arkadaşlar a atalaya çok teşekkür eder,700km yi bizimle balık yemek ve sohbet etmek için aşıp gelen,serdar abiye,gurur abiye,bozkurt abiye,nabi'ye,müslüm'e,burak'a ve ismini anımsayamadığım diğer kardeşlerime ve ailelerine bu guzel gecede hoş sohbet ve şen kahkahalarıyla renk kattıkları için çok çok teşekkür ederim,emeğinize,ağzınıza,ayağınıza sağlık. ankaraya dönüyorsanız yolunuz açık olsun.......
emegı gecen herkese tesekkurler...benım ıcın kısa ama gusel bır gece olduu...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Eminim yine güzel bir buluşma olmuştur İzmirde, katılan, emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.Ancak foto göremedim ben ?![]()
Can, 2 gündür bunu konuşuyoruz. Nisan sonu Mayıs başında yapılacak bir Ankara buluşmasında bizlerde olacağız.
Balık-Rakı olayına gündüzden başladın tabiki bizi unuttun, geç kaldın![]()
Daha sonraki ziyaretlerinde de görüşmek üzere. Nasıl olsa 1,5 ay içinde bol bol geleceksin arkadaşım
Teşekkürler Arda. Gerçekten bu sefer çok daha farklı ve güzel bir buluşma oldu. Aslında İzmir buluşması demek biraz yanlış olacak. Ankara ekibine İzmir ekibi eşlik etti diyebiliriz. Keşke sizlerde aramızda olsaydınız keyfimiz dahada artsaydı.
Bu arada Bozkurt, Bravo'nu gasp ettiğim ve otobanda arka koltukta sana sıkıntılı anlar yaşattığım için kusura bakma. Aracını kimseye vermediğin halde bana güvenip verdiğin içinde bir kez daha teşekkürler![]()
Nabi, sözünü unutma Ankara'ya geldiğimde senin Bravo'ya el koyacağım![]()
![]()
Teşekkürler Yasemin, umarım bir dahaki sefere,
Resimleri bekliyoruz![]()
valla maddi durumum el verseydi gelecektim .ama bu ay durumlar kötüydü .
inşallah piknik gibi organizasyonlara katılırım
araç bakım fanatiği
Arkadaslar su anda usakta mola verdık. Ankara ya gıdınceye kadar bırsey yazmayacaktım. Ama tahrıklere dayanamadımherkese ılgı alaka sevgı saygı ve mısafırperverlıklerı ıcın cok tesekkur ederız.
İzmir&AnkaraGüzel bir buluşma olduğu fotolardan da belli, emeği geçenlere tekrar teşekkürler...
mükemmel bir haftasonuydu yaseminin dediği gibi ankara ekibine buluşmada eşlik ettik. keşke daha kalabalık olsaydık...
rakı güzeldi balık güzeldi....Ankara ekibi harikaydı
herkese teşekkür ederim .....
Konu 35mert tarafından (10/06/2015 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.
işte fotoğraflar
Konu 35mert tarafından (10/06/2015 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.
sanki çok güzel hareketler bunlar ekibi gibi nekadarda neşeli şen şakrak insanlardı ya,şimdiden özledim onları yaaa....... yolunuz açık olsun bozkurt abi.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri