sevgili gurur abi, serdar abi,bozkurt abi,burak,nabi müslüm kardeşlerim tanıştığımıza çok menmun oldum,ayağınıza sağlık yeni tanışmamızın verdiği heyecanla ve zamanın çabucak geçmesiyle fazla sohbet edemedik .ama ankara buluşmamızda kendi evimizde olacağımızdan ve sizin gibi güzel dostların sohbetinden çok keyif alacağımız kesin.....
müslüm abi balıklıovadan sana ve serdar abiye güzel bir arsa alalım, bir ayağınız burda olsun...
Biraz destan gibi olacak. Önceden kusura bakmayın diyorum. Tüm gün dışarıdaydım konuyu ancak okuyabildim fakat bu kadar yorum olacağını düşünmemiştim. İzninizle bir iki kelime de olsa affınıza sığınarak yazmak istiyorum.
Burak, söz verdiğim gibi foto bende ve daha sonra kullanmak üzere saklıyorum![]()
Cemil'cim, öncelikle aramızda olduğun için teşekkür ederim. Restoran çıkışında tüm arkadaşlar ile vedalaştığımızı düşünüyordum. Eğer sana hoşçakal demediysem kusura bakma. Ben en son çıktığım için mekandan seni görmemiş olabilirim. Özür dilerim kardeşim.
Pis temiz fark etmez. Bravo her zaman favorim (Dünden beri)
Kesinlikle gitmeniz lazım Müslüm.
Murat, Burak sana tamam dediği an anahtarı kapacaktın arkadaşım. Sözle aldı dediğim budur. Ya vermezse arabayı
Bende hazırlanmışı var. Test edildi onaylandı. Anahtar tam oturuyor![]()
Hakan, bu buluşmanın daha en başında Deniz'de vardı. Konu çok uzun bir süre önce açıldı. Hatta buluşma detaylarını görüşmek üzere bir ön buluşma yapıldı ancak Deniz o akşam son anda işlerinin olması sebebiyle aramızda olamadı. Forum genelinde buluşmalar ile ilgili konu açıldığında tarih, yer ve hatta gidilecek mekanda yenilecek yemeklere kadar her türlü konuda arkadaşlarımızın fikirlerini iletmesini istiyoruz ve bu şekilde organizasyonu sağlıyoruz. İletişimin profesyonelliği konusuna gelince bende cep telefonu olan arkadaşlara sms gönderdiğim gibi forum üzerinden de konuyu görmemiş olabilecekleri düşüncesi ile özel mesajda gönderildi. Yinede organizasyon konusunda eksiklikler olduysa ki mutlaka olmuştur çünkü ben organizatör değilim mükemmel bir organizasyon sağlayamadığım içinde özür dilerim. Bir sonraki buluşmalarda aktif bir şekilde bilgi paylaşımını ve bizleri yönlendirmesini tüm arkadaşlarımdan özellikle rica ediyorum.
Katılan, katılamayan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Her anlamda çok güzel bir haftasonuydu...
ho ho ho
selamlar herkese
bakıyorum da izmir gecelerini ve günlerini dilinizden düşürmüyorsunuz Saygıdeğer Ankara ekibi
öncelikle taa buralara kadar kalkıp geldiğiniz için bizler sizlere teşekkür ederiz. bizleri mutlu ve bahtiyar ettiniz.
bu arada nabi senin sayısal bendeben bu hafta ikimiz adına oynayacağım arkadaş. çıkarsa senin Bravo yu yeniler bana da yenisini alırız Mert de naparsa yapsın artık GP si ile
))))) bir de Ankara ya gelirken koca bir torba çakmakla gelemeye karar verdim bakarsın es kaza senin anahtar ortalıktan yine kayboluverir benim çakmaları rehin alabilirsin
![]()
müslüm kardeş ben urla iskelesinde oturuyorum sohbetine doyamadık butarafa yada balıklı ovaya geldiğinde misfirimiz ol yarım adayı gezelim, arsa işine soyunduğunda haberim olsun akrabaları devreye sokarım. gelirsen beklerim 0532 2800822 murat (operatormurat)
Konu JASMINE tarafından (16/03/2010 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fotoğraflar etiketlenmiştir.
[IMG=https://img14.imageshack.us/img14/3232/hpim2595s.th.jpg][/IMG]
Nabi'nin gözlemelerine ortak ettiği kedisi![]()
Nice Yıllara Müzeyyen Abla![]()
![]()
![]()
inan 35 ufs34 urladamı oturyorsun?
resimler için teşekkür ediyoruz herkeze..
sağolun yasemin hanım ufs yi görünce urlalı sandım.....
cemilim fazla muhabbet edemedik bidahaki buluşmada inşallah.....
Konu JASMINE tarafından (16/03/2010 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
burda kim kimfoto altına isimde düşseniz ya
![]()
tavla fotoğrafları nerede :p![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri