Ben 06 BD 5601'i kaçırdığımda çektiğiniz fotolarımı istiyorum
Bu arada satılık 2006 1.3 M.jet active GP var. Ayrıca alınık Bravo![]()
![]()
arkadaşlar rakı balık fotoları nerede yok sa ben mi kaçırdım
araç bakım fanatiği
bugün ne buluşması oldu . sadece rakı balık buluşması değil miydi
araç bakım fanatiği
izmir özledim seni....gözümde tütüyorsun.....
arkadaşlar ekibiniz ne guzel...kalpleriniz ne güzel...icinizde bi bozkurt yok ne şanslısınız yaw...![]()
yasemin hanım ...hanım kısmını hoşgörüne sığınarak kaldırıyorum...yasemin, ankara şehrinin anahtarı senin be abim...bravom yanlız ankara değil, türkiye sınırları içerinde emrindedir...bi ara anahtarımı gaspedip bana soğuk terler döktürdün hayata, küstürdün ama sonra geri verip bana sonsuz bi mutluluk verdin...
tüm izmir ekibine bize rehberlik edip bu 2 güzel günü yaşattıkları için teşekkür ediyorum...hepinizi tek tek öpüyorum arkadaşlar...BRAVO!!
Engin, bugün arkadaşlarımızı yolcu etmeden minik bir İzmir turu yaptık. Birazcık alışveriş çılgınlığı yaşamak istedik ancak Bozkurt engeline takıldık.
Kapılarımız her zaman açık. Özledin mi İzmir'i hemen atlayın Bravoya gelin. Yalnız bu sefer Efe'yi de bekliyoruz
Ancak anahtar konusuna açıklık getirmek lazım. Ben gasp etmedim arkadaşım sen kendin bizzat anahtarını bıraktın ben sadece koruma altına aldım.
İyiki geldiniz, gerçekten çok hoş bir haftasonuydu. Bizlerde sizlere çokk teşekkür ediyoruz. GP!!![]()
şöyle mangallı falan bir organizasyon yapında gelelim .mesela ben kendi sitemde 11 nisanda çoban et tesislerinde buluşuyoruz .aynı zamanda doğum günümü kutlayacağız
araç bakım fanatiği
doğumgünün şimdiden kutlu olsun...valla bakın söylüyorum, beni...hele hele bozkurtu alıştırmayın surekli geliriz bıkarsınız sonra ha...yasemin, arkadaşımmmm........!!! bak beni ayar yapma haftaya gene gelirim...ama yok yok....sıra sizde...bakalım gercekten eğlendiniz keyif aldınızmı? ankaraya kadar gelcekmisiniz ....izmir ekibini bide ankarada görelim...bizim denizimiz balıgımız yok belki ama...anıtkabir i ziyaret eder ardından atamızın şerefine 2 kadeh icer, onu ve kurduğu cumhuriyeti yadeder, ardından da ünlü park adamı i.melih in yaptıgı parklardan birinde bi mangal yakarız...yannız rakı ve mangal aynı anda olmuyor bu parklarda malum...
off yaa harbiden özledim şimdiden...1 sat erken cıktım diğerlerinden sırf resimleri goreyim, mesajları okuyayım diye...)
Kesinlikle geleceğiz Nabi. Bu arada sizde rakı yoktur. Biz gelirsen stok yapıp geleceğiz. Mangalın yanında ayran kutusunda rakı içeriz bizde. Ankara kuralı buysa uyarız. Yalnız çorba kasesinde bira içemeyiz![]()
Bu arada her zaman gelmek isteyen tüm arkadaşlarımıza kapımız açık. Mutlaka bekliyoruz.
aslında yakın bir zamanda tarih belirlenirse herkes ona göre programını ayarlar
araç bakım fanatiği
cok uyumlusunuz...ankara bi izmir olamaz tabi zaten olmasına izmir böyle farklı kalsın...inşallah efeylede gelcez izmire bir daha...misafirperverliğiniz ve tüm emekleriniz için sonsuz teşekkürler...
forumsuz ve yorumsuz kaldıgımız zamandan edindiğimiz bi olayımız var bizim...biz ankara ekibinin msn konferansıda çok neşeli olur...ekleyin bizi arkadaşlar...
msn : nabi.doserler@siemens.com
cep : 05054031230
valla sitem belli zaten Türkiye Oto Forum
cep tel de 05372497063
organizasyonlara gelirim
araç bakım fanatiği
sonunda ankaraya kazasız belasız gelebildik.
güzel,dolu dolu bir hafta sonu geçirdik izmirli arkadaşlarla beraber. hepsine tekrardan eşim ve kendim adına tek tek teşekkür ederim.
NABİ !!! BENİM KADAR BAŞINA TAŞ DÜŞSÜN,( YASEMİN ve MURAT ikinizde yanında olursanız çok mutlu olurum )diyorum başkada bir şey demiyorum size.
yazılanlara tek tek cevap vermek isterdim, ama bayağı bir yazı var
izmirli arkadaşlar, öncelikle en kısa zamanda iadei ziyerete gelmenizi bekliyoruz. ayrıca ankarda da birer eviniz olduğunu aklınızdan çıkarmayın.
her ne kadar arabama zorla el koyulsadahanımların arkasından alışverişe zorla götürülsemde ( evli arkadaşlar halimi ve ne demek istediğimi anlamışlardır ) hava muhalefeti ve zaman kısıtlaması nedeniyle bazı düşündüğümüz programları yapamasakta, bu hafta sonunu unutmayacağım.
Konu bozkurt0632 tarafından (15/03/2010 Saat 03:48 ) değiştirilmiştir.
Abi çok fazla muhabbet etme fırsatımız olmadı ama bir daha ki sefer bravo hakkında konuşmak isterim arabanın maşallah'ı var allah nazar'dan saklasın![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
sağ sağlim varmış olmanıza çok sevindim. bu haftaya sıfır sitresle dinlenmiş, eylenmiş, çok gülmüş olarak başlıyacaz sayenizde.
Konu k@pl@n tarafından (15/03/2010 Saat 08:23 ) değiştirilmiştir.
İmkanlarım dogrultusunda aranıza katılamadım...umarım bır dahakı sefere aranızda olurum..Güzel gecmesıne sevındım Ankaralı arkadaslarımızda sıcaktır zaten ızmır de sımsıcak olunca kaynaşma kaçınılmaz![]()
Mükemmel görüntüler tek kelimeyle harikasınız emeği geçen herkesin eline koluna sağlık...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri