tmm kardeşim çek ben bekliyorum duruma göre haberleşirizher taraftan çek kırılan ayagını filanda
fotoları çekmedim abi çekerim yarın
tmm kardeşim çek ben bekliyorum duruma göre haberleşirizher taraftan çek kırılan ayagını filanda
tmmda kardeşim böle belli olmuyoki farlar aracın üzerindemi hala?değilse iki dk çekip koyu ver ne varki bunda
tamamda çekmicem dedim mi?
şuan evdeyim araba dükkanda 45 km mesafe var hemen gidip çekimmi yani elimdeki fotodan orası diye gösterdim yarın detaylı çekicem dedim çekmicem dedik sanki.
tmm kardeşim sinir yapma ben sadece bununla yetin diyorsun zannedip sordum...sorun yok yarını bekliyorum
bununla yetin demedim dememde iki dk foto çekmekle bir yerimden birşey eksilmez siz yanlış anladınız şimdi böyle gösteriyim dedim o kısmı görmediniz galiba
gördüm kardeşim gördüm saolasın da yarınkilerle daha bi detaylı göreceğim inş
tamam çekip yarın akşam eklerim
tmm kardeşim fiyattada biraz bi indirim yaparsın inş![]()
neyy indirimmi duymamış oluyim
300e anlaşalım
olmaz 350 son.
0lur kardeşim yap bi güzellik bak ayagıda kırıkmış
yaptım zaten konuyu okuduysanız görürsünüz ilk başta 450den açtım ayağı kırıldığı için 350 dedim daha bir kuruş inmem sıfırı 750 lira![]()
ii diyorsun cnm kardeşim tmmda 300lirada anlaşalım pazarlık sünnettir biliyorsun bugün yarında senin benden bi dileğin olur![]()
350 son diyorum
ben çıkıyorum şimdi yarın akşam görüşmek üzere iyi geceler
300e anlaşalım diyorum kardeşim birbirimizi kırmayalım yarın akşam görüşürüz ii geceler![]()
pazarlık etmeden aldıklarımıda mehmet abiye(femoli) sor istersen...
hem sana ne oluyo kardeşim pazarlık atarım atmam nerden biliosun alıp almicamıda konuşuyosun gece gece adamı hasta ediyorsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri