2006. 2009 (ilk ay) aynidir 2009 ustu soket degildir
Hayırlı satışlar mert yeni far olarak ne düsünüyosun
obsessed the red
soket konusunda nevruzla bende sorun yaşadım ama küçük bir müdahale ile düzelebiliyor sorun yok.
bi sevenimiz yok şu dünyada bir daylight hediye etsin![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
araç 2006 model farları servisten aldım 2009 nisan ayında takıldı
Ciddi alıcak olanlara fiyatta ufak birşey yaparım...
Farlar açılıp kurcalanıp bızıklanmamıştır temizdir daylight hediye geldiği için onları takıcam bunların üzerinde hiçbir oynama yoktur orjinal karartılmış fun farı..
Konu StrawBeeRy tarafından (17/09/2010 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
Mertçim istediğin fiyattan vade farksız 12 ay taksit imkanı sağlarmısın bana![]()
nakit lazım abi o yüzden satıyorum keşke elimde olsa
ok canım... Almayı çok isterdim ama malum... Hayırlı satışlar sana...
Bu servisler neden dengesi fiyatlar veriyo arkadaş, satan arkadaş 700 lira dediler diyor 2 ay önce 500 e bıraktılar nakit fiyat konya koyuncu fiatta kıyamadım 500 liraya almadım![]()
daha geçen gün sorduğumda tanesi 350 liradan 700 lira dediler, bu işlerin ustaları femoli abi,ertuğ,mert abi ve orhan abi fiyatları bildikleri için gerekli cevabı verdiler kimseye zorla birşey satmıyorum isteyen alır istemeyen almaz satmasamda çekyatın altında yatar sorun değil(size demedim yanlış anlaşılmasın genel olarak söyledim)
boşver mert isteyen alır isteyen almaz takma kafana =) ben bursa servisterki fiyatlarını tekrar söylüyorum isteyen bursa birmota gitsin sorsun..fun farları 700 çifti,abarth far 800 liradır çifti...bu arada birmot tofaşın sahip olduğu türkiyenin hemen hemen her ilinde olan vee fiyatların değişmediği sabit olduğu servistir arkadaşlar...ha servis tanıdık olur o zman bi indirim olur onu bilemem![]()
Upgradin..
500 rüya gibi bir rakam servisle ilişkiniz ne seviyede bilmiyorum. İyi ilişkilerim sayesinde abarth farları alırken maliyet fiyatı üstünden yapılan astronomik indirimle bile fiyat 500tl değildi ki kimse tedarikci birmottan daha ucuza parça satamaz.
güncel![]()
hayırlı satışlar kalite mal güzel fiyat acele etme Mert yakında alıcısı çıkar fiyatta gayet iyi.
EVOEVOEVOEVOEVO
ilk sayfaya resimler eklenmiştir
Mert Bütün Kazanc Araba'da HeraLde..
güzel oluyor ama![]()
Hadi Abisi .)
nazar değdi işte kaza yaptım bi farın ayağı kırık isteyen olursa böylede alabilir tamir edipte verebilirim farlarda çatlama felan yok tamponda sorun var esnediği için farın ayağını kırmış tek ayağı kırık takılıp durmasında ve görüntüde hiçbir problem yoktur..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri