sen daha deişmedinmi farları
bi ayağı kırık olduğu için 350 liraya veririm son fiyat daha indirimden bahsetmeyin
bedava yaptık koş koş koş 350 lira sooonn
Konu erdiyilmaz tarafından (28/10/2010 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
sen daha deişmedinmi farları
ön tampon boyanıcak o zaman sökülmüşken takılıcak tekrar tekrar sök tak yapmaya gerek yok![]()
ne war kı tampon yenı ekledıgın resımlerde bellı oluyormuu ?
tamponda baya çizik var birde ızgaralar felan yamulmuştu tekrar yapıcam iş çokadamın egsozuna denk geldi resimlerde pek belli olmuyor ama güneşte felan baya var bende birşey yok adamın arka tampon kırıldı egsoz Allahlık oldu
![]()
Gp farlarının ayakları inanılmaz dandik,ben sök tak yaparken bile ikisini kırdım,çok çıt kırıldım
Hayırlı satışlar Mert
teşekkürler kubilay abi
ızgaraları; teli alıyorsun panjur yerine göre büke büke ayarlayıp içeriden vidalıyorsun(4 saat zamanını alıyor) sökmek istediğin zaman vidaları açıp söküp orjinali takıyorsun hiçbir sorun olmuyor
sonuç adamın egsozu yaptırdım tamponu halledicekmiş![]()
eğer sabredebiliyorsan yapılır ama genelde yapmak isteyenler belli bir yerden sonra cinnet geçiriyor![]()
günceldir arkadaşlar
yeni gördüm geçmiş olsun mert
Ne Mutlu Türküm Diyene!
güncel arkadaşlar kırık olan ayağını yaptım sapasağlam birşekilde vericem son fiyat 350 350 350...
son fiyat 350..
Konu erdiyilmaz tarafından (28/10/2010 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
200 veriyim kardeş sislere takıyım diyorum![]()
350 sooonn bir daha bu fiyata bulamassınız..
bi tırnağı kırıktı değilmi acaba fotografları varsa ekleyebilirmisin mert?
evet abi sağdaki farın öndeki tırnağı kırıktı tamir ettim kırılmasının sebebi arabaya çarptım fara gelmedi tampon esnedi esneyince tırnağını kırmış ama yaptım sorun yok sapasağlam
fotoğrafları yokmu?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri