yokmu arayan![]()
Var da fiyati gorunce sok oldum. Sifiri benzer rakam degil mi ki?
Ha amacin satisini baltalamak degil, ilgilenen var ama neden ses gelmiyo onu soylemek istedim.
fiyat fazla merthayırlı satışlar
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
hayırlı satışlar mert bu işler böyle Oğulcan koyduğunda baya bi taliplisi olmuştu. yalnız fiyatın fazla gibi. yaz 200 yarım saat sonra satılır![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
servis 700 lira demişti ona göre koymuştum![]()
Hayırlı satışlar mert,
Takas düşünürsen görüşelim.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
mert şuanda adanadakı cıhanla 1 takım far ıcın konustum vede fıyatı senınkının yarısı kadar bıle degıl kardesım fıyatın bencede cok bıraz daha uygun olsaydı ben bıle dusunurdum cunku ben normal far alıp ıclerını boyatmayı dusunuyorum senınkıler orjınalmı sonradan boyayıp fan farımı yapıldı bı goruselım ozelden?
servis fiyatı 700 hatta daha da üstü olabilir.
oğulcanın satışını baz almayın çünkü o farlar 300 civarına satıldı gibi gözükse de ailesinden habersiz satmaya çalıştığı için satış iptal olmuştu.
Evet 450tl biraz yüksek olabilir ama niyeti olan açar telefonu pazarlığı yapar cillop gibi fun farını alır diyorum.
hayırlı satışlar mert.ne farı alıyorsunuz merak ettim ledli mi?
Hayırlı satışlar mertçim...
Cihanın farları normal renk far bunlar karartılmış orj fun farı fiyat temizliğine göre değişir ama ne çok nede az bir fiyat ..
herkese teşekkürler
@savaş abi daylight hediye geldi onu takıcaz ama üzerinde oynama yapılcak![]()
bnce fiyat iyi...orijinallere göre düşüncek olursak![]()
Upgradin..
güzel fiyat..başka zaman bi sürü arayan olur bulunmaz..kaçırmayın bunu..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Mert senin araba dynamic, sen de Fun sahibi birinden aldın sanırım. Farlar temiz mi, kaç model araçtan çıkma? Bu arada sen takarken tesisatla oynamışmıydın, soketler farklı falan denmişti bir ara....
herkez fun farı sever fakat herkez para vermeyi sevmez![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri