çay işin şakası mesut bey oradan hallderizpazar görüşmek üzere 1 neon sizde bir neon çağatayda ..kaldı 2 adet ..
çay işin şakası mesut bey oradan hallderizpazar görüşmek üzere 1 neon sizde bir neon çağatayda ..kaldı 2 adet ..
Konu Berkantonlu tarafından (20/11/2014 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.
konu dısında olucakta ne yaptın berkant kapı neonlarını halletinmi bi goreım merak ediyorum![]()
arkadaşlar pazar saaat 3 te bahsettiğim yerde olacağım bu benim numaram gelecek arkadaşlrım o gün bu nodan bana ulaşablirler 532 420 36 21 görüşmek üzere
Güle güle kullanın.
2 adet neonn boşta arkadaşlar gelmek isteyen gelipte neon isteyenler belirtsin lütfen pazar saaat 2-3 ümraniye meydan avm ikea real falan olduğu yer..bekelrizz.![]()
1 neon kaldı arkadaşlar
berkant kardeşim bir aksilik olmazsa 5 dk da olsa yanınıza uğramaya çalışıcam ama pazar günü seninde bildiğin üzere meydan avm çok kalabalık oluyor otoparkta nasıl yerbulucaz?
See you in the future, if there is one...
süper yakışmış 1 haftadır tekrar tekrar bakıyorm fotolara kısmet olursa bi yaptırm diyorum![]()
Evo Evo Evo
Hocam bu arada ben vites kısmı içinde istemistim. Bana 2 tane mi ayirdiniz? Yoksa vitesin malzemesini ayrica mi alacaksınız? O kismin malzemesi farkliydi çünkü.
Ben size hemen mesaj yazmistim sanirim görmediniz.
Mesaj kutunuza bakabikir misiniz?
Birde onun ucreti ne kadardi acaba bilginiz var mı?
arkadaşlar 1 adet kaldı elimde...pazar saat 2- 3 gibi ümraniye meydan avm de olucaz neon isteyen istemeyen herkesi bekliyoruz...muhtemelen ikeanın kapalı otoparkına giricezrahat rahat sohbetimizi montajımıızı yaparız görşmekk üzeree
Berant arkadasim 2008 linea var bende eski göğüsten ama ona takabilir miyiz acaba eger olursa bende ordayim kaldı ki yine ordayim pazar 1 de linea fun bulusmamiz var ümraniye mesire alaninda ama benim araca gore uydursak çok güzel olur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri