2 adet kaldı arkadaşlar..buluşma günü olarak pazar saat 2-3 civarı ümraniye meydan real ikea sizlere uygunmudur ? Şuan 4 -5 punto oldukneonların montajını ve cemil kardeşimin koltuk altı led montajını gönülden yapıcam size
yanlız biriniz gelirken bi termos getirsin çaysız sohbetiz kalmayalım orada
farklı montaj fikirleri işleri olan arkadaşalrada yardımcı olmaya çalılıcam
çay işin şakası mesut bey oradan hallderizpazar görüşmek üzere 1 neon sizde bir neon çağatayda ..kaldı 2 adet ..
Konu Berkantonlu tarafından (20/11/2014 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.
konu dısında olucakta ne yaptın berkant kapı neonlarını halletinmi bi goreım merak ediyorum![]()
arkadaşlar pazar saaat 3 te bahsettiğim yerde olacağım bu benim numaram gelecek arkadaşlrım o gün bu nodan bana ulaşablirler 532 420 36 21 görüşmek üzere
Güle güle kullanın.
2 adet neonn boşta arkadaşlar gelmek isteyen gelipte neon isteyenler belirtsin lütfen pazar saaat 2-3 ümraniye meydan avm ikea real falan olduğu yer..bekelrizz.![]()
1 neon kaldı arkadaşlar
berkant kardeşim bir aksilik olmazsa 5 dk da olsa yanınıza uğramaya çalışıcam ama pazar günü seninde bildiğin üzere meydan avm çok kalabalık oluyor otoparkta nasıl yerbulucaz?
See you in the future, if there is one...
süper yakışmış 1 haftadır tekrar tekrar bakıyorm fotolara kısmet olursa bi yaptırm diyorum![]()
Evo Evo Evo
Hocam bu arada ben vites kısmı içinde istemistim. Bana 2 tane mi ayirdiniz? Yoksa vitesin malzemesini ayrica mi alacaksınız? O kismin malzemesi farkliydi çünkü.
Ben size hemen mesaj yazmistim sanirim görmediniz.
Mesaj kutunuza bakabikir misiniz?
Birde onun ucreti ne kadardi acaba bilginiz var mı?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri