Hani İsteyenler Neredee..D: bu arada forumdan cemil arkadaşımınızın aracına montajı bu akşam yaptık güle güle kullansın Gayet güzel Oldu..
Baskan bu neonlardan bende istiyorum ozeldende ayrica yaziyorum![]()
Arkadaşlar bahsettiğim gibi 10-15 adete ulaşırsak haftasonu bir buluşma ayarlayıp hem montaj hem tanışma sohbet güzel bir gün geçirmek amacım..yarın akşama kadar özellikle istanbuldan isteyen arkdaşlarım belirtirlerse sevinirm
Berkant arkadaşım linea için de oluyorsa bana da bir tane yazar misin, sanirim pendikte ikamet ediyorsun pazar günü pendikte olacağım belki montajda yardimci olursun.
hocam linea ile evo göğsü aynı diye biliyorum yeni lineada tabi..böyleyse tabiki yardımcı olurum sanada.ekliyorum senide..varan 3![]()
selam arkadaşlar bu akşam berkant arkadaşımıza uğradım saolsun gündüz 16 sıralarında aradım saat 17 de tekrar dönüş yaptı yüksek hızda ve uygulama için gerekli olan malzemen hazır hem bi çay ısmarlıyım hem neon çalışmasını yerınde yapayım dedi bayrampaşadan çıktım ataşehire geze geze hem tanısmak hem çalışmayı uygulamak için yola cıktım ve 10 dakıkalık bir çalışma ardından gerçekten bu maliyete harika bir uygulama oldu çayımızıda içtik ufaktan bir sohbet ardından tekrardan ayrıldım emeği için berkan arkadaşıma teşekkür ederım unutmadan birde yan sinyalleride beyaz ampul taktı oda süper durdu![]()
![]()
Berkant arkadaşım benim linea bir önceki kasa sizim evo göğsüyle ayni değil acaba ona nasil birsey yapabiliriz.
gp nin göğsüne pek uygun değil benm kullandıüım malzeme ..farklı bir neonla bişeyler yapılabilir ama şimdi ona da girme istemiyorum açıkçsı hazır evo kalıbı varken![]()
İyi bakalim canin sagolsun 😊
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Her şey çok güzelde ,
Ben anlayamadım yahu bu icatı nasıl döşeyeceğimizi .
Hadi döşedik , nası elektrik alacak ..
Ben ses duyarlı olmasını istiyorum şahsen , sese duyarlıda herhangi bir elektirk montaj gerektirmez diyor bir kaç yerde ..
Biraz aydınlatır mısın beni lütfen Berkant ,
Regards / Sincères salutations / مع أطيب التحيات
Mustafa USTA
Terziler İş Merkezi
Yenibosna Mah. Ladin Sk.
Kat : 6 No : 606 Bahçelievler / ISTANBUL
Telefon : 0 212 452 00 43 / 44
Fax : 0 212 452 11 76
Mobil : 0 544 41 400 26
Akşama kadar zaman var isteyen ve haftaosnu müsait olupta anadolu yakasına gelebilicek arkadaşlarım istediklerini belirtsinler lütfen
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri