neonlu puntocular neredeeee![]()
neonlu puntocular neredeeee![]()
selam dostlar neoncularrrbugun aklımda kalan kapı neonlarını hallettim ama zamanım olmadığı için ön kapıları yaptım biraz zaman alıyor ama değdi açıkçası fotoğraflarda çok renkli parlak vs gibi görünüyor fakat gerçekte gördüğünüzde öyle loş öyle tatlı duruyorki
beğeninize sunulur...
Arabanın üstünde aktif halde foto çekmedin mi kardeşimBıçaklı mı kullandın yine ? Bir de kabloyu nerden kapının içine attın
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
hazır kapıalra girmişken döşemeleride sonax temizleyici ile temizledim tertemiz oldu..
Canlı görmek lazım ama biraz boğmuş gibi geldi bana kardeşimBen yaparsam sadece o çıtanın altına yapmayı düşünüyorum
Kısa olarak
Adam bolca getirmiş mi malzemeden
![]()
Ellerine sağlık bu arada![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Hocam eline sağlık cok güzel olmuş. Elektriği alma yerini konuştuğumuz sekilde mi yaptin?
Cam düğmesine giden elektrikte onla aynı zaten fark etmezdiArka kapılarda o ışık yok yalnız
Onu da servisten parça koduyla temin edip montajlayan arkadaşlar vardı forumda. Arka kapılara da bu neonu yaparken o parçayı da bence temin edip montajlayabilirsin
![]()
Havaların iyi olduğu bir gün de geleyimYa da kapalı otopark seçelim bu sefer kardeşim
![]()
tabiyaa hayırlı olsun yapmışsın yakından gormek lazım başkann![]()
mükemmel bir çalışma valla bende isterim yapmak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri