[QUOTE=Berkantonlu;941637]gerek yok senın aractakılerden kullanırız alıştık artık :D :D :w00t2000:
Printable View
neonlu puntocular neredeeee :D
selam dostlar neoncularrr :D bugun aklımda kalan kapı neonlarını hallettim ama zamanım olmadığı için ön kapıları yaptım biraz zaman alıyor ama değdi açıkçası fotoğraflarda çok renkli parlak vs gibi görünüyor fakat gerçekte gördüğünüzde öyle loş öyle tatlı duruyorki :D beğeninize sunulur...
Arabanın üstünde aktif halde foto çekmedin mi kardeşim :) Bıçaklı mı kullandın yine ? Bir de kabloyu nerden kapının içine attın :)
hazır kapıalra girmişken döşemeleride sonax temizleyici ile temizledim tertemiz oldu..
Canlı görmek lazım ama biraz boğmuş gibi geldi bana kardeşim :) Ben yaparsam sadece o çıtanın altına yapmayı düşünüyorum :) Kısa olarak :) Adam bolca getirmiş mi malzemeden :D
Ellerine sağlık bu arada :)
Hocam eline sağlık cok güzel olmuş. Elektriği alma yerini konuştuğumuz sekilde mi yaptin?
Cam düğmesine giden elektrikte onla aynı zaten fark etmezdi :D Arka kapılarda o ışık yok yalnız :D Onu da servisten parça koduyla temin edip montajlayan arkadaşlar vardı forumda. Arka kapılara da bu neonu yaparken o parçayı da bence temin edip montajlayabilirsin :)
Havaların iyi olduğu bir gün de geleyim :D Ya da kapalı otopark seçelim bu sefer kardeşim :D
tabiyaa hayırlı olsun yapmışsın yakından gormek lazım başkann :D
mükemmel bir çalışma valla bende isterim yapmak
teşekkürler kemal bey ürün belli biryerden temin edebilirsiniz montaj hakkındada gerekli bilgiler bu konu içerisinde mevcut hem stress atmak hem aracınızı güzelleştirmek adına iyi bir meşgale olur ist olsaydınız elbette yardımcı olurdum fakat eskişehirdeymişsiniz