Pazar günü olursa hem muhabbet için hemde montaj için gelebilirim :) Kendimde yaparım gerçi ama ufak bir buluşma tarzı bir şey olursa hem eğlenmiş oluruz :)
Printable View
Pazar günü olursa hem muhabbet için hemde montaj için gelebilirim :) Kendimde yaparım gerçi ama ufak bir buluşma tarzı bir şey olursa hem eğlenmiş oluruz :)
kaçabilirsem bende uğrarım yanınıza pazar günü
O zaman Pazar Günü Pendik Sahilde Pazar Yerinin Kurulduğu Büyük Yerde Saat 12 Ne dersiniz ?
Ben oraları pek bilmiyorum açıkcası. Yer uygunsa eğer açık adres yazarsan navigasyona yazar gelirim ancak :) Taner abi katılırsan süper olur :)
Cok isterim gelmeyi. 2.kopruden gectinmi hic biryere sapmadan yolu bitiriyorsun bostanci tabelasindan e5 e baglaniyorsun yol aciksa 10 dk sonra pendik sapagindan cikiyorsun yol cok basit google mapten de bir bakarsin yine yollara pazar sabah bos olur.
Evet Arkadaşlar..Net Olalım Ona Göre Gidip Yarın Malzemeleri Sipariş Vericem Cumaya Kadar Alırım Pazarda Buluşmamızı Yaparız..Pendik Sahil Pazar Yeri..E-5 Pendik Köprüsünden Direkt Aşağaya İniyosunuz Sahil Tabelasını takip Edip..Sahile Çıktığınızda Zaten İdonun İskelesini göreceksiniz..Tuzla Yönüne Döndüğünüzde SOlda Büyük Çadırları Görmemeniz İmkansız Zaten ..Kime Sorsanız Gösterirrr :D
Bu Arada Buluşma İçin Ayrı Bir Konu Açıyorum '' Büyük İstanbul Buluşması.Ve Neon uygulaması ''
Sizlerden ricam o konu ya sadece neon istyrm ve geleceğim veya neon istemiyorum geleceğim şekince mesajları tekrar eklerlerse bende net hareket ediyim..Konu Biraz Karışık Bir Hal Aldı Takip Edemiyorum :)Neon İstemeyip Gelecek Arkadaşalrımızıda MutlkAka Bekliyoruzzzz Pazar Saaat 12 Uygun Bence..
BuluŞmadan SOnra Herkesin Aracının Ön Göğsünü Çekicem Fiat İtalya'ya Mail Atıcam Standart Donanıma Koysunlar Bir Şekilde :D
Kardeşim ben yine de bana açık adres yazman da kararlıyım. Falanca sokak cadde no bilmem kaç falan diye :D Ben yol konusunda çok özürlüyüm. Kendi mahallesinde kaybolan bir adamım :D
hahahaha :D Süpersin Taner abi :D
Artik bulursun dimi :) saka bi yana hava güzel olursa pendik sahil bayağı renkli oluyor. Bir süru yeni kafeler açıldı adalar manzaralı kahve içmek zevkli olur
arkadaşalar..buluşma kısmet olmadı ne yazıkki :( istanbula da döndüm ve gidip neonlardan 4 adet kendime 4 adette extra aldım.yarın yada haftasonu inşallah tüm kapılara çekicem neonları...elimde 4 adet mevcut aldığım fiyattan istanbuldan isteyen arkadaşıma elden veririm..35 tl normal fyatı nakitte 30 a aldım...isteyen arkadaşlarım bana mesaj atsınlar iyi akşamlar
kaldı 3 adet D:
bunların her biri 1 kapıya mı yoksa 4 kapıya da yetiyor mu???
Bir paket ön konsol icin yeterli mi? Eğer yeterliyse bende bir paket almak isterim sizden istanbuldayim.
2 adet kaldı arkadaşlar..buluşma günü olarak pazar saat 2-3 civarı ümraniye meydan real ikea sizlere uygunmudur ? Şuan 4 -5 punto olduk :) neonların montajını ve cemil kardeşimin koltuk altı led montajını gönülden yapıcam size :) yanlız biriniz gelirken bi termos getirsin çaysız sohbetiz kalmayalım orada :D farklı montaj fikirleri işleri olan arkadaşalrada yardımcı olmaya çalılıcam