bi açıp bakayım ne var ne yok orada ona göre bir servise gidiyim malzemeyi sorayım en akdar falan işçiklik kolay mesut hocam :D fikirlerin için teşekkrüler ayrıcaaa
Printable View
bi açıp bakayım ne var ne yok orada ona göre bir servise gidiyim malzemeyi sorayım en akdar falan işçiklik kolay mesut hocam :D fikirlerin için teşekkrüler ayrıcaaa
Pavyona döndü dimi :D
Hahahahahah. Yanlız bir ayrıntıyı belirteyim bayanlardan iyi tepkiler aldım haberiniz olsun :D
Rahat dur :D
:D
Mükemmel olmuş eline sağlık umarım bende yapabilirim ya
Bira merak biraz uğraş birazda beceri ile yapılamayacak iş değil :)
Biraz elektrik elektronik tarzı şeylerle ilgili yeteneğiniz yoksa bence denemeyin derim :) Kabloları birbirine temas ettirince şase yaptırabilirsiniz. Sigorta atabilir. Bir kaç yeri söküp takarken kırabilirsiniz. Biraz bu işlere meraklı olan bir insan olmak gerek :)
Berkant Önlü Arkadaşa çok çok teşekkür ediyorum gerçekten de profesyonellere taş çıkarıcak bir çalışma olmuş ben eskişehir de ikamet ediyorum.İkinci sayfada bir link vermiştiniz (Flexible TURUNCU Tube Neon Kablo 2 Metre - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 185466782) bu sizinki ile aynı ürünmü acaba ben almak istiyorum arı son bişey sormak istiyorum ürünü göğüse döşeyince kablo ucunu nereye bağlıycaz acaba sayfalardan birinde çakmaklığın oralardan bi yer den demiştiniz ama tam çözemedim ayrıca kapılara yaptığınız neonlarda elektiriği orda tam olarak nerden aldınız size zahmet olucak eğer yazabilirseniz sevinirim eğer elinizde varsa bende almak isterim yoksa o sahibinden ilanından alıcam saygılar
Çağatay doğru söylüyor el yatlınlığı yok ise bulaşmamak gerek daha fazla sorunlar çıkabilir. Bunun dışında o malzemenin renk uyumu nedir bilemiyorum ayrıca fittillide değil galiba ben temim ederim size montajıda gayet kolay ve basit uzaktan yardımla halledebiliriz Kemal bey. İstanbulda çağatayda dahil bazı arkadaşlarımızım aracına uygulamasını yaptım umarım memnundurlar :) Ayrıca ilandaki ürün pahalı ben nakitte 30 tlye alıyorum ve araclarımızın mevcut turuncu rengiyle birebir uyumlular
Çok teşekkür ediyorum saolun ben bir adet alıp denemek istiyorum.
berkant kardeşim selamlar.
çalışman on numara olmuş.bende heves ettim ve önerdiğin neon kablodan aldım.fakat işte bizim araç gp olduğu için henüz montaj yapamadım.merak ettiğim şey bu neonun parklarla birlikte yanması için ne yapmam gerek? ve nasıl yapmam gerek? sen artık bu işin piri olmuşsun.hiç gp ye neon döşedin mi?
bu arada benim aracın içi ekteki dosyadaki gibi.