Mantikli dusunursek evet oyle mesela bendese var panel turuncu neonda turuncu 😊
Tepetaklak ile gonderildi :)
Printable View
neon berkannt :D invertörlerden hafif tiz ses geliyor ama yapacak bişey yok bu zevke değer :D
Eskişehirde bir puntoyu daha neonladık sayılır :D neonlanan puntolar resimleri atarlarsa seviniriz..bu arada bugun gittiğimde adam 10 dan fazla getirmiş yine isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum yine
Arkadaşlar bugun aracımın kokpitine neon ışığımı yerleştirdim berkant arkadaş saolsun istanbuldan gönderdi valla hakkını ödeyemem bugun hallettim çok hoş oldu ayrıca parklarımada led ampul taktım tabi direnç bağlatmama rağmen arıza ışığım sönmedi ve far ampullerimide değiştirdim philips extreme plus taktım cok kaliteli bir ampulmüş tavsiye ederim
saolun saolun sayenizde yapabildim valla gerçekten saolun hersey için
Cok begendim,su anki aracımda olmasa da Tjet sahibi olduğumda mutlaka yapacagım.
Sent my iPhone using
inşallah ..bekleriz punto ailemize :)
Çok şık olmuş acaba sadece o led çizgiler için de direnç bağlamak gerekiyor mu? Birde işçiliği nasıl zor mu kendimiz yapabilirmiyiz
konuyu başında incelerseniz detaylı resimler ve detaylar var görebilirsiniz direnç bağlamaya gerek yok işçilik cok basit göğüste araya giriyor zaten
valla bilmiyorumki arastırıyorum hala olmassa öyle yaparım ama amerikan parkında arıza ısığı yaktığını söylediler
manisa dan bir dostumuzun puntosunuda neonluyoruz bakalım resimleri bekliyoruz gürkan :)
Yakında benim kapıları da yapmak lazım :)
arkadaşlar bu neon çalışmasını bursada yapan yok mu acaba