Berkant kardeşimle aynı cevabı vermişizhahaha
Berkant kardeşimle aynı cevabı vermişizhahaha
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Simdi calismaya basladim sizin dediginiz gibi yapmaya calisacagim bakalim olacakmi
Vites brandasini actim kulluk kablosunu cikardim ama birde kapak var konslun hemen altinda o kapakla bogusuyorum 2 tirnak cikti gerisi cikmiyor ☺
Konu parola1818 tarafından (07/12/2014 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.
GP Dynamic MJeT
2008
Hocam mümkün oldukça sert mümkün oldukça nazik davranarak çıkartmaya çalışın tırnaklar kırılabilir dikkat edin İş bittikten sonra bi resimle görmek isteriz![]()
Tamamen çıkmıyorsa zorlamadan arasından kastırarak geçirmeye çalışın kabloyu![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
güzel olmuş vallahi be![]()
Baskan ustmu altmi yapsam diye dusunuyorum yani seninki gibi etek abarth yazimi yoksa yukerimi yapayim bilmiyorum rengte onemli tabi uste yapmiatim daha evel pek hos durmadi acikcasi ve siyahti aslinda dusunuyorum 😄 sticker olayina gelince anlattim durumu sana alttakini sokemiyorum iz kalicak altinda filmden dolayi gunes izi hesabi 😄
Tepetaklak ile gonderildi![]()
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.
gp ile ilgili yeni bir konu açmak daha doğru olur diye düşündüm.
GP Dynamic MJeT
2008
arkadaşlar ışık rengini nasıl seçiyorsunuz?
2012 Punto Easy 1.4 Fire and LPG
neon berkanntinvertörlerden hafif tiz ses geliyor ama yapacak bişey yok bu zevke değer
![]()
Konu Berkantonlu tarafından (08/12/2014 Saat 02:16 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri