Saat ve mekan bana uygun, lakin evde büyük termos yok sadece termos bardak var :)
Printable View
çay işin şakası mesut bey oradan hallderiz :D pazar görüşmek üzere 1 neon sizde bir neon çağatayda ..kaldı 2 adet ..
konu dısında olucakta ne yaptın berkant kapı neonlarını halletinmi bi goreım merak ediyorum :D
arkadaşlar pazar saaat 3 te bahsettiğim yerde olacağım bu benim numaram gelecek arkadaşlrım o gün bu nodan bana ulaşablirler 532 420 36 21 görüşmek üzere
Güle güle kullanın.
2 adet neonn boşta arkadaşlar gelmek isteyen gelipte neon isteyenler belirtsin lütfen pazar saaat 2-3 ümraniye meydan avm ikea real falan olduğu yer..bekelrizz. :D
1 neon kaldı arkadaşlar
berkant kardeşim bir aksilik olmazsa 5 dk da olsa yanınıza uğramaya çalışıcam ama pazar günü seninde bildiğin üzere meydan avm çok kalabalık oluyor otoparkta nasıl yerbulucaz?
süper yakışmış 1 haftadır tekrar tekrar bakıyorm fotolara kısmet olursa bi yaptırm diyorum :)
Hocam bu arada ben vites kısmı içinde istemistim. Bana 2 tane mi ayirdiniz? Yoksa vitesin malzemesini ayrica mi alacaksınız? O kismin malzemesi farkliydi çünkü.
Ben size hemen mesaj yazmistim sanirim görmediniz.
Mesaj kutunuza bakabikir misiniz?
Birde onun ucreti ne kadardi acaba bilginiz var mı?
arkadaşlar 1 adet kaldı elimde...pazar saat 2- 3 gibi ümraniye meydan avm de olucaz neon isteyen istemeyen herkesi bekliyoruz...muhtemelen ikeanın kapalı otoparkına giricez :) rahat rahat sohbetimizi montajımıızı yaparız görşmekk üzeree
Berant arkadasim 2008 linea var bende eski göğüsten ama ona takabilir miyiz acaba eger olursa bende ordayim kaldı ki yine ordayim pazar 1 de linea fun bulusmamiz var ümraniye mesire alaninda ama benim araca gore uydursak çok güzel olur