Alla alla Çıqtım Dİorum Kardeşim İnanmıomusun Sende Dene Ozman Dene De Gör Çıkıormu Birader Yalan Borcummu War sana
Alla alla Çıqtım Dİorum Kardeşim İnanmıomusun Sende Dene Ozman Dene De Gör Çıkıormu Birader Yalan Borcummu War sana
adaşım senin arabada full benimkide senin araçta italyadan gelmiş benimkide 5 ay bekledim ölegeldi tamam bende hava filtresi yok ama benim bildiğim zaten hava filteri dizellerde sadece kutu içi oluyor oda zorlasan 5 beygir arttırırsın yani bende çok bastım arabayla 205i anca göredüm belki geçerdi ama çok zor sen bi daha bak hız ibresine yada sen kaputu aç bi motora bak sakın yanlışlıkla italyadan 1.9 gelmiş olmasın![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
YOK BE ABİ DÜN BAKTIRDIM HERİFLER AYRI ETTEN TAM BEYNİN YANINA AYRIYETTEN CHİPTE TAKTIRMIS SİYAH BİŞEYDE GÖZÜKMÜO ONDAN ŞAŞTIM DİOM Bİ HAVA FİLTRESİ BU KADAR YAPARMI DİE ORANIN PATRONU BANA ÖLE DEDİ AMA AYRI YETTEN CHİP TE TAKILMIS UFAK Bİ ECU..
YOK MURAT ABİ GERÇEKTEN ÖLE ABİ WALLA BEN BU ARABANIN BU KADAR YAPACANI SANMASDIM SONRADAN HAVA FİLTRE TAKTIRDIM BİDE AYRI YETTEN BEYİNDE TAKMISLAR ASLINDA PEK FAZLA ANLAMAMDA MOTORDAN..
Buyrun arkadaşlar Benim Hava Filtresinn Aynısı Hemde Tıpa Tıp Aynısı SADECE 65YTL WERDİMM İŞCİLİKLE 80 LİRA
ImageShack - Hosting :: d57e30fb1ea4479385dd7fdml3.jpg
![]()
Konu Linos tarafından (20/08/2007 Saat 09:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
emre kardeş hız farklı birşey,o hıza çıkmış olman'la bg artışının o oranda olması arasında net bir rakam ortaya koyman pek alakalı olmaz,bende yıllar önce eski kasa 82 model doğan vardı 1600 cc.motor yanlış hatırlamıyorsam 67 bg civarında bir güç üretiyordu(katalog bilgileri)ben bu arabayla kadranda 180 km,hz gördüm,tabii eski araçlarda +/- % 5 kadran hatası olurdu.kısaca senin 180 veya 200'ü kadranda görmüş olman aracında 25 bg artış olduğu anlamına gelmez işin doğrusu dinamometreye girip ölçmektir.yine söyliyeyim hava filtresi ile aracına göre alabileceğin max güç artışı,%5-10 arasıdır başka hiçbirşey yapmadan bunun üstüne çıkamazsın.
burda tarttısmamı var banamı ole gelıyo..yıne gergınlık yok dımı ...
aynı aracı ben de kullandım araçta box ve yay vardı buna rağmen 240 ı görmesi hiç de kolay deil uzun bi rampa aşağı gerekiyo...
bunun yanında 25 hp sadece hava filtresiyle alınmaz cold air intake kit in (açık hava filresinin direk hava emmek için komple kiti) arabaya katabilcei güç max. %7 tir bu da araçlar 100 hp olsa 7 hp yapar...
cidden cok hos olmus.
Topic sis farıyla ilgili değil miydi ya..?? Hava filtresi, HP, dizel, benzinli....vs....![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Yaw emreciğim yazmayım yazmayayım diyorum yinede bu elime hakim olamıyorum ..
abicim önce konuşacağın kişilere yaş bölümüne bakarak hitap edersen kendi kişiliğini göstermiş olursun bu bir . İkincisi abicim o Kadar övme yaw bu bir grandepunto sitesi ve herkesin altında senin altındaki tenekeden var farklı bişi yok seninkinde 6 bizimkinde 4 airbag var buda arabayı uçmasına yardımcı olmaz biliyoruz aracın dolu güzel bir araç full yok yok herhalde sky dome felan herşey var bildiğim kadar ama bırak resimlerini koyduktan sonra başkaları övsün sen değil ....
Şimdiden kolay gelsin aktif forumlar diliyorum![]()
Ee Mehmet Daha Ne Diim Herkes Birbirine Kardeşim Dior Ben Birşey Diince Mi Oluo..?ama Yinede özürdilerim..
çok şık olmuş sislerin tempesty hayırlı olsun![]()
sade ama çok iyi kazasız sürüşler
çok şık bi görüntü olmuş bence farlarla bir bütün halde duruyor.
bora abi yapmışsın sonunda arkadşlar ayrıca bu sis farını servis te takıyooo yani ışıkta bi azalma olsa takmazlar heralde nese abi çok şık olmuşşş kazasız belasız...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri