Filtre ile 25bg imkansız ya da ben bilgisizim.Ayrıca limitör iptali-chiptuningsiz 6000d/d lara çıkmak da imkansız dizelle...
Filtre ile 25bg imkansız ya da ben bilgisizim.Ayrıca limitör iptali-chiptuningsiz 6000d/d lara çıkmak da imkansız dizelle...
Alla alla Çıqtım Dİorum Kardeşim İnanmıomusun Sende Dene Ozman Dene De Gör Çıkıormu Birader Yalan Borcummu War sana
adaşım senin arabada full benimkide senin araçta italyadan gelmiş benimkide 5 ay bekledim ölegeldi tamam bende hava filtresi yok ama benim bildiğim zaten hava filteri dizellerde sadece kutu içi oluyor oda zorlasan 5 beygir arttırırsın yani bende çok bastım arabayla 205i anca göredüm belki geçerdi ama çok zor sen bi daha bak hız ibresine yada sen kaputu aç bi motora bak sakın yanlışlıkla italyadan 1.9 gelmiş olmasın![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
YOK BE ABİ DÜN BAKTIRDIM HERİFLER AYRI ETTEN TAM BEYNİN YANINA AYRIYETTEN CHİPTE TAKTIRMIS SİYAH BİŞEYDE GÖZÜKMÜO ONDAN ŞAŞTIM DİOM Bİ HAVA FİLTRESİ BU KADAR YAPARMI DİE ORANIN PATRONU BANA ÖLE DEDİ AMA AYRI YETTEN CHİP TE TAKILMIS UFAK Bİ ECU..
YOK MURAT ABİ GERÇEKTEN ÖLE ABİ WALLA BEN BU ARABANIN BU KADAR YAPACANI SANMASDIM SONRADAN HAVA FİLTRE TAKTIRDIM BİDE AYRI YETTEN BEYİNDE TAKMISLAR ASLINDA PEK FAZLA ANLAMAMDA MOTORDAN..
Buyrun arkadaşlar Benim Hava Filtresinn Aynısı Hemde Tıpa Tıp Aynısı SADECE 65YTL WERDİMM İŞCİLİKLE 80 LİRA
ImageShack - Hosting :: d57e30fb1ea4479385dd7fdml3.jpg
![]()
Konu Linos tarafından (20/08/2007 Saat 09:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri