Bununla geçmiş olsunallah beterinden saklasın
dün okulumda aracımı park edecekken önümdeki bmw x5 bir anda durduğu yerde geri geri geldi ben geri vitese takıp gidene kadar vurdu bana.Arabadan inmeden önce muhtemelen ön tarafın gittiğini düşündüm ama arabadan inince çok oldum bmw nin arka tamponunda ufak bi çatlama oluşmuş ama benim evo da hiçbirşey yok . sadece plaka yapışık olduğu için benim o biraz ezilmiş o kadar.O kadar çok şaşırdım ki gerçekten şanslıydım.Birazda burda benimde payım oldu frene basmış olsaydım muhtemelen altınada girebiliridim.Neyseki ucuz atlattım .
Bununla geçmiş olsunallah beterinden saklasın
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
geçmiş olsun...
geçmiş olsun hocam allah beterinden korusun . bi plaka yamuklugu nerdeyse hiçbirşey. polis tutanak filan oldumu ? kime suç verldi ?
gemiş olsun.. bu arada ayın 16 ekimdeki buluşmayada bekleriz...![]()
geçmiş olsun...
Keyif BMW'Dir...
bmw x5 ! çok geçmiş olsunn
Siyah & Beyaz Ölüm & Yaşam
BEŞİKTAŞ ve EVO ayrıcalıktır !
geçmiş olsun
geçmiş olsuun
geçmiş olsun iyiki sen vurmamışsın yoksa arabayı bırakır giderdin![]()
öncelikle teşekkür ederim.polis tutanağı falan tutulmadı gerek yok dedi suçlu olduğu için bişey demedi bende de bi sorun yoktu o yüzden bide derse geç kalıcaktım hemen gittik.Zaten okul güvenlikleri rapor tutuyor 1-2 gün sonra gitsen bile.zaten ben çarpsaydım malı mülkü bırakıp gitmem gerekirdiama sağlamlığı konusunda acaip şaşırttı beni evo
öncelikle geçmiş olsun..
o x5 nasıl geldi öle geri geri durup dururken?
geçmiş olsun. far ayaklarını kontrol edin.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Geçmiş olsun
far ayaklarını kontrol etmedim ama ederim fakat şuana kadar bi sorun görünmüyor far düzgün göstermesi falanda öle.
X5 e gelince elinde telefon arkasına bakmazsa park sensörüne güvenip geri geri giderse olacağı bu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri