çikinti adam herkese bulaşiyor bulaşik adam ama doğru dedin afyonu patlasin gezmeye gider akşam da içmeye hayat sana güzel yasemin elin boş gönlün hoş :D
Printable View
Vallahi ne yalan söyleyeyim halen daha yatıyorum :D :D :D
Onur'cum hastayım canım benim. O nedenle 15 gündür içmiyorum. İyileşmek içinde evde dinleniyorum.
Hayat herkese güzel sadece nereden baktığın ile alakalı bir durum. Ben olayların iyi ve güzel yanlarını alıyorum artık.
Ayrıca ne yapalım sen beni kahve içmeye çağırmıyorsun. Başka arkadaşların ile çıkınca bende geziyorum :D :D :D
onur başımızın belası manyağımız
erdi beye özel ricada bulunacağım onursal üyelik falan varya onur için manyak üye diye kırmızı yazıyla özel bir ünvan isteyeceğim :D
Herkese selamlar, iyi hafta sonları...
Maşallah bugün İstanbul günlük, güneşlik, bahar gibi...
Ayıptır sölemesi sabah açık hava keyifli bir kahvaltı,
yürüyüş, deniz havası falan derken yeni geldim eve... :D
ayy hayat çok zor yani... :D :D :D
yaseminciğim hastasin diye bulaşmiyorum sana ama istersen bugün 10dan sonra olabiler kahvenin lafimi olur kardeşim sen iyileş kahve diyari açariz seninle demi kiz :D
zafercim iki de bir öpüp durursun ben senin bildiğin erkeklerden değilim :D
adem bey adem bey çiktiğimi sanarsin yanilirsin arkadamdan çemkirip durma çirfef adam :D
özlem şu oğlunuda alsaydın yanına deniz kenarında yürürken iteklesen denize telef olup gitseydi ne olurdu be kardeşim :D
Adem, Onur' a İstanbul boğazı da dar gelir, ne de olsa kendisi İLK ve TEK... :D
hem bilirsin İstanbul boğaz' ına atlayanların büyük çoğunluğu hala hayatta,
daha kesin ve etkili bir çözüm gerek... :D :D
Ben hala kendisine benzin döküp yakma taraftarıyım,
hem de dünyanın en pahalı mazotu, benziniyle...
bu şeref herkese nail olmaz. Onur bak sevildiğini bil... :D :D :D
Ohhhh afiyet şeker olsun, yarasın, Allah içine sindirsin bacım. :D
Burada da hava çok güzel. Benimde gezesim var aslında ne zamandır evdeyim bunaldım ancak tam iyileşmeden de gezip hastalığı depreştirmeyeyim. :)
Hadi oradan numaracı arkadaş. Sen kahveleri bizimle değil başka arkadaşlar ile iç. Bizimle kahve içmen için yerine getirmemiz gereken işlemi biliyoruz. Ancak uygulamaya geçmemizi istermisin bir düşün :D :D :D
Ayrıca biz kahve diyarı Özlem ile birlikte açacağız.
bizde sabah 8 den beri çalışaıyoruz... valla yaşayan yaşıyor...
kiz anne sen nasil bir model oldun iyi piskopatlaştin beni aci çektirerek öldür ne bileyim elektrik direğine bağla ya da kafami döner biçaği ile kes kestiğin parçayi paket yap aileme yolla ne bileyim piskopatsin hayal gücün geniş yap bişiler :D:D
neden kiz arabamin anahtarini vereyim gene de olmaz mi iyi düşün burger kinge de gideriz :D:D
Boşver her çarpan deniz havası olsun,
şükür kimsenin arabası çarpmıyooo.... :D :D :D
Sağol canımcım, sen gelince en güzelinden seninle de yaparız... :)
Kahve diyarı da açarız, her bişey açarız...
Pazarlama stratejimiz de belli nasılsa,
Her kazaya bir kahve bedava... :D :D :D
böyle kazalar bir benim başima gelir müştre pörtföyümüz dar bence başka alanlara yönelin :D
napim kadin beğendi beni cazibe arkadaş ben napim övmücem kendimi :D:D
Lafla peynir gemisi yürümüyor arkadaş. Uygulamayı görelim. Bu arada anahtarı veriyorsunda ne oluyor. Bu güne kadar bir kez tüm gün araban bendeydi. Sonra geri alıyorsun. :D :D
:w00t2000::w00t2000:
Yaparız bacım. Birde kasko şirketi açalım, birde evlilik danışmanlığı falan. Forum üyelerine indirim yapar, foruma ilan verir müşteri portföyümüzü genişletiriz. :D :D :D
Yaaa söyletme şimdi beni. O kadın aşırı derecede kafa yapan sakinleştirici alıp trafiğe çıkmakla hata zincirinin ilk halkasını oluşturmuş. Tabi o kafayla arabanın cazibesine kapılıp içinden Brad pitt falan çıkacağını düşünüp çarpmış. Ancak ilaçların etkisi geçip kendine geldiğinde karşısında seni görünce tutanağı bile beklemeden kimlik bırakıp kaçmış. Harbiden caziben süper. Yahşi Cazibeli arkadaşım benim :D :D :D
araya girelim dedik iki kelam yazan olmadı.... helal olsun...