Günaydın Adem, Günaydın Orçun ve Günaydın sonradan gelecek tüm dostlara
https://img231.imageshack.us/img231/...din1ng0pv3.gif
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIR
GÜNÜNÜZ AYDIN
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN :)
Printable View
Günaydın Adem, Günaydın Orçun ve Günaydın sonradan gelecek tüm dostlara
https://img231.imageshack.us/img231/...din1ng0pv3.gif
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIR
GÜNÜNÜZ AYDIN
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN :)
Tesekkurler jasmine... Dogum gunu cocugu yok piyasada daha :)
hoşgeldin orçun yasemin
nasılsınız
Sagol sekerim sen nasilsin bakiim tatli sey seni :)
Daha saat erken ancak gelir. Bugün onun için mübarek bir gün malum CUMA. :D :D
İyiyim Adem sen nasılsın?
Bana şimdilik müsade. Sonra yine görüşürüz ;)
Haaa unutmadan bu şekerim muhabbeti ne ya. :D :D
Bütün suç Adem'de. Facebook'ta öyle aklına gelen herşeyi yazarsan sonuç böyle olur arkadaşım :D :D :D
yasemin tşk ederim bende iyiyim
onur ve orçun benim başıma bir iş getirecekler korkuyorum
orçun'un şekerim demesi korkutucu değil onur'un tlfda söylediklerini bir bilsen aman yarabbim ürkütücü :D
faceye yazdım ama yazması gereken hiç bir şey yazmadı heralde yorumları okuyunca bu adamın orçun'la ilişkisi var ben aralarına girmeyim diye düşündü :D
Banada musade herkeze hayirli isler gorusuruz....
Günaydın,hayırlı Cuma'lar...
Hayırlı cumalar,gününüz dünden güzel olsun forum insanları.... sabah sabah beni güldürdünüz. Bu foruma acilen bir kahkaha butonu koymak lazım.
gurur abi nasılsın görüşemiyoruz
herkese selamlar, hayırlı cumalar...
Günaydın Herkese....Hayırlı Cumalar dilerim...:)
selam günaydin ve de tünaydin ey forum üyeleri.dün şöyle bir facebook bakayim dedim ne göreyim arkadaşlar ademtahir rumuzlu şahis kapitalizm midir ne halttir ondan oynuyor gitmiş kenyada tekel bayi kurmuş hey yarabbim hemen yazdim hayirli birşey kurarkadaşim insan cami kurar çocuk esirgeme kurumu kurar ne bileyim huzurevi kurar söyledimi söyledi oluyor şimdi de çamura yatmiş orçunla ilişkisi var sen nasil bir modelsin ey tahiroğullarindan 2.adem çaresiz günahkar riyakar adam çemkirme burda :D:D neyse bugün mikemmel bir gün anacuğumun doğum şeysi garibim bugün doğmuş hadi o zaman davulcu vur tokmağa ne durursun kuzular kesilsin şerbetler içilsin hopp hoppp :D:D
kısaca manyak diyorum sana canım :D
Harbi ya forumun delisisin sen ya...
Onur için, Forum delisi demek az kalır. Kendisinin TR'de hatta dünyada bile rakibi yok :D :D
Hayırlı Cumalar..Hayırlı günler...
Deli meli ama seviyorum bu pitircigi... :d