abi naptın ya, hepsi bi arada zor valla :D
bundan sonra senin için izliyorum Adem abi :)
Printable View
ha birde ailesi ile aynı ilde olmamak lazım bu çok önemli :D
alpercim elin boş gönlün hoş ilgilen bi zahmet :D
hayırdır napıyonuz... :D
selamlar millet.... ne yapıyosunuz...
Herkese merhaba.
Adem'cim, sen merak etme ben buradayım. Onun hakkından gelecem de bu aralar pek mümkün olamıyor.
İşlerimin aşırı derecede yoğun olması sebebiyle aktif olarak cevap yazamasamda sürekli olarak yazılanları takip ediyorum, yönetim olarakta hepimiz takip ediyoruz. Sadece sizlere eşlik edemiyoruz. Maalesefki hepimiz bazılarımız kadar extra rahat bir iş ortamında olup forumda tüm gününü geçiremiyor. Biz mesaj yazamasakta her an buradayız. Forumumuzu unutmadık, unutmaya da hiçççç niyetimiz yok. :) :)
Sana son günlerinin rahatlığını yaşamanı öneriyorum. O şeriat çok yakın zamanda tekrar aktif hale gelecek :D :D
Kesinlikle katılıyorum ancak güzel günler çok yakında bacım :D :D
Günaydınnnnn. Bugün ilk mesaj benden devamı sizden olsun. :D :D
Günaydın Yasemin.. Günaydın benden sonra gelecekler...
günaydın yasemin..
günaydın forumcular
Hepinize günaydııınnnnn:)
Günaydın,hayırlı sabahlar...
günaydin kuşlar ağaçlar böcekler çiçekler sevgili nadide biricik forum üyeleri baylar bayanlar kaydiraktan kayip yere yuvarlananlar dün forumdan bir şahis ismini herkes biliyor zaten dün bir isyankar moduna girdi acıdım duygularim kabardi ona bile günaydin yav ne kadan da mükemmel muhteşem 4x4 biriyim ama değerim bilinmiyor işte agh agh neyse o adam gibi isyankar günahkar olmucem hadi eğlenin çalsin davullar zurnalar hoppp :D:D
Günaydın Kardeşim..