hoşgeldin hacı murat :D
onur nasıl bir örnek oluyor burda muratcım :D
Printable View
hoşgeldin hacı murat :D
onur nasıl bir örnek oluyor burda muratcım :D
murat abi örneklerini ayağimin altina alsaydim başim göğe ererdi :D
Sağol adem , hacı ? 131 murattan 124 demi düşürdün bizi. sen yapma bari biz doğan olmaya çalışıyoz sen bizi nerelere getirdin..
yok muratcım olurmu öyle şey ben 124 leri kastetmedim hac farizasını yerine getirenlere hacı deriz ya o manada dedim sende hacı duruşu var ben gördüm izmirde :D
hopppp.. ben geldim yine... selamlar..
Selam Damat :d
haci gözü var murat abi de :D
herkese selamlar, hayırlı cumalar...
tatil öncesi son koşturmacalar... :)
Hoşgeldin özlem , teşekkür ederiz sanada hayırlı olsun..
onurcum göz derden böyle göz demiyorsun demi :)
Popstar Hac Amca (Akn aamad tek kap) xD | Facebook Video indir | Video izle | Video Seyret | Dinle
yok yok muratcım olurmu öyle şey sen normal hacı gibi bakıyorsun bu amca ne idüğü belirsiz zirzop birisi :D
:D
slm herkese bugün yeni evomun sparişini verdim aranıza katılayım dedim.ankarada oturuyorum arabam nasipse
SİYAH PUNTO EVO 5K ACTIVE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC+SK+AK+PK+SKYDOME olucak.
fatih hoşgeldin hayırlı olsun
tanışma bölümünde konu açarsan herkesle tanışma fırsatın olur...
Hayırlı olsun Fatih. Hayırlı olsun aracın..
işte onu nerden açıcağımı bi bulabilsem adem kardeşim açıcamda:) yardımcı olabilirmisin?
yukarıdaki fiat logosu veya büyük kısım kırmızı yere tıkla ana sayfaya yönlendirecek seni orda konu başlıkları çıkacak tanışma bölümüne gir bir buton göreceksin yeni konu diye yazar tıkla gönlüne göre yaz çiz döşe :D
eyvallah sağolasın adem;)
Özlem, Murat ve Eser hoşgeldiniz.
Murat; Özlü sözler için teşekkür ederim arkadaşım. Sözler çok anlamlı da tabiki anlayana
Özlem; Seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Çok mutluyum. :)
Onur; sağol demişsin ne yaptım da sağol dedin anlamadım. Hani flood falanda yapmamışsın :D :D
Fatih; Aracın hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin.