arkadaşın arabası 30000 km de 2008 model önden ses geliyormuş şimdide
bu nasıl iş anlamadım 2 yaşında bi araç sonuçta geçenlerde bagaj kapagını kapatamamış
açık gitmiş sanayiye :)))
Printable View
arkadaşın arabası 30000 km de 2008 model önden ses geliyormuş şimdide
bu nasıl iş anlamadım 2 yaşında bi araç sonuçta geçenlerde bagaj kapagını kapatamamış
açık gitmiş sanayiye :)))
bağajın kilidi bozulmuştur :D
önden gelen seslerden forumda bazı arkadaşlarımızda var bu sıkıntı çok şükür benim öyle bir derdim yok inş. olmazda..
peugeot demişin bizim araçlarlar 206 modelini kıyaslamak lazım ama ben hiç 206 kullanmadım bilmiyorum.. 307 406 ve tepee modelini kullandım o modelleride bizim punto ile kıyas etmek yanlış olur çünkü segmentleri farklı B segmentinde sadece polo aracım oldu onunlada kıyas etmem zaten traktör gibi motor sesi vardı hiç unutamam hatta çalışırken jeneratörüde hatırlatıyordu :D
Günaydın Herkeze,
Kahvaltımı yaptım şimdi evoma bayram temizliği yapmaya gidiyorum:)
afiyet olsun ersan :)
bende yarın yapacam inş. genel temizlik cila falan filan derken 3 saat uğraşırım :D
günaydın arkadaşlar.
adem ben Ğ sınıfı araba alacam tavsiyen varmı:D
zafer sen nerelerdesin şekerim sürekli arazi olmaya başladın bak eksi puanları alıyorsun :D :D :D
Ğ sınıfı araç alacaksan bülent ersoy gibi olur demedi deme zafercim :D
yollardayım ademcim , foruma giremedim. arada girdim fazla duramadım..
olmuyor böyle eksik bırakma buraları :)
arkadaşlar g sınıfı derken anlayamadım puntodan iyimi yani nasıl birşey arıza çıkarmayan bi araçmı korkusuz yani rahatlıkla uzun yola neyim gidilirmi :))
bırakmam ademcim. arabayı bırakırım forumu bırakmam..:)
ali kardeşim şaka bir tarafa . 206 pejo vede punto arasında kaldıysan hemen punto al. ikisi birbirine benziyor. ama daha oturaklı bir araba istiyosan üst segmentlere yönel bence.
ali kardeş gel benim puntoyu vereyim sana..
bende evo alıyım beyaz cam tavanlı duologic vites vırt zırtı her bişeyi olan :D
pazarlık başlasın hadi hayırlısı :)
ademcim bu evo dediginde aynı yerde üretilmiyormu sonuçta fiat yani kardeş bunlar :))
benim arabanın makyajlı kasası zafer kardeşimizin arabası yani garajda resimleride var görebilirsin :)
ama benim garajdaki resimler eski o halinden sonra bir çok değişilik yaptım son halini görmek istersen canlı görebilirsin :D
kardeş arabalar evo makyajlanmış hali. gerçi erkek adam makyajlı arabaya binmezde ben yaptım bir hata işte:D ( yoksa sorunları bile aynı gibi arabaların)
buyrun arkadaşlar internetteki bir siteden alıntıdır alın size punto kardeşligi :))
Yılbaşında almış olduğum fiat marka aracım sorun üstüne sorun çıkartıyor. Servise gittiğimde ilgisiz alakasız ve vurdumduymaz davranılıyor. Aracımı aldığım 2.gün punto harfinin t harfi düştü 2 haftada geldi.
Sonra torpidodan gıcırtı sesi gelmeye başladı. Servise gittim bir şeyler yaptılar. Geçici bir süre gitti gene aynı ses, tekrar servise gittim. 1 gün kalacak dediler, bıraktım. Geçici bir süre gitti gene aynı ses, tekrar servise gittim. 2 gün kalacak dediler, gene bıraktım şükür sonunda kesebildiler.
Aracıma sorunsuz biniyorum derken 10 bin bakımını yaptırmaya kırmak lar fiat servisine gittim. Bakıma girmeden aracımda her hangi bir sorun yoktu. Bakımdan çıktıktan sonra sağ arka kapıdan aşırı bir şekilde gıcırtı sesi geldi. Peşinden hemen servise gittim.
Çalışanlar sizin bilginiz olduğunu sanıyorduk biz sipariş verdik diye geçiştirdi. Neyse 2 -3 hafta sonra aradılar ve biz bu 2–3 hafta boyunca sağ arka kapıyı açmadık. Parçanız geldi gelin parçanızı takalım. Parçayı taktırmaya gittim ve bir yanlışlık olduğunu, gelen parçanın şasi numarasıyla sizin aracınızınki uymuyor, bu nedenle takamıyoruz dediler ve beni sabahın 9undan 12 ye kadar beklettiler.
ali bu konular çok konuşuldu. pejonun serviside araç sahiplerini kırmızı halıyla karşılamıyor.:)
bak tekrar söylim pejo 206 ya punto on basar...
ali kardeş kusura bakma ama ben çok fazla inanmıyorum böyle şeylere benim arabam 2008 modelken benim başıma niye gelmiyor böyle şeyler benim arabam özelmi üretildi sanki fiat sanki dediki dur adem için bir araba yapalımda sorunsuzca binsin dememişlerdir bazıları laf olsun diye bişeyler yazıyorlar misal bu adam demişki T harfi düşmüş nasıl düşer o T harfi punto yazısı birbirine bağlı düşerse komplesi düşer zaten ben dikkate almıyorum böyle şeyleri..
karar sizin tabi isterseniz punto alırsınız isterseniz 206 isterseniz E250CDI alın..