bu arada adem forumda ki konulara bakıyorum hep evo üstüne acaip bir artış var. yakında forumu ele geçirecegiz.:D
hemen her gün evo katılımı artıyor ..
Printable View
bu arada adem forumda ki konulara bakıyorum hep evo üstüne acaip bir artış var. yakında forumu ele geçirecegiz.:D
hemen her gün evo katılımı artıyor ..
evo puntoyu geçecek her gün yeni evocular katılıyor bende değiştiriyim olmazsa :D
ademcim fiat bıraktı gp yi 1 yıl oldu evo çıkalı gp üretimi bitince tabiki fiyatlarda uygun olunca evoya dönüş olacak. bazıları başka markalara kayacak. b sınıfında araba almaya niyetli olanların rahatca alabilecegi araba.
senin evo alman öyle aman aman bir para istemiyor. ama bravo olunca sıfır tabiki daha ciddi bir yatırım gerekiyor:D
zafercim işin doğrusunu söyleyim ben bravo almam bravocular kızmasın ama arka tarafını hiç beğenmiyorum arabaya o kadar yatırım yapacak olursamda D segmentine geçerim..
ama aklımda evo beyaz skaydome dualogic popkit asist kit bilmem ne kit olanından almak istiyorum :)
aynı düşünüyoruz. puntoların arkadan görünüşü çok daha güzel. anlaşmış gibi aynı şeyi düşünmüşüz.:)
ben puntoların görünüşünü çok seviyorum. şu aracı genişletip uzatsalar, yapsalar c segmenti. ön görüntü gp mercekli farlar koysalar, arka evo ledli stoplar. 2.0lt mjet motor tamamdır işte :D
2.0 mjet motormu ne yaptın zafer sen uçar bunlar o zaman iki tanede kanat gerekir yanlarına :D:D:D
işin espirisi bir yana aracı az büyütseler bu görsellikte C segmentine taşısalar hem motor hem kasa olarak daha üstüne araba konuşmam alır binerim aslanlar gibi :D
zafer biz forum olarak birleşsek yapamazmıyız acaba ne diyorsun bu konuda :D
yapmaz olurmuyuz ademcim. baksana ne kadar yaratıcı arkadaşlar var. arabalarını ne hale getirmişler. hem görsellik hemde performans olarak. birde bize forum olarak tasarım şansı verecekler. tartışarak konuşarak ortak görüşlerde buluşup ne makine çıkar ortaya :D
abi kubuz bu fiat falan dediğin gibi bir imkan sunsalar bize fikirlerimizi değerlendirseler dehşet araçlar çıkar orataya.. :D
Tatilin ilk gününden hepinize merhaba :)
Ali bey, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Benim aracım 2006 model ve şu anda 53000 km'de. Arkadaşınız olayı çok fazla abartmış bence. Ben aracım ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım ve bu tarz düşüncelere hiç girmedim. Bu tamamen kişinin olaya bakışı ile alakalıdır. Eğer en ufak şeyleri büyük bir sorun olarak görmek istersek altımızda araç Mercedes, BMW vb.. de olsa yine o sorunu bulur çıkartırız.
Siz bir GP, EVO veya Bravo alın keyfinize bakın bence :)
Adem; Evo almaya niyetlenmişsin hadi hayırlısı bakalım.
Zafer; Evolar ciddi bir artış içerisinde ancak bu artışta GP'nun hakkını yememek lazım. GP kendi segmentinde o kadar başarılı oldu ki EVO ile yeni bir tarz oluşturuldu.
Ben Arabamı çok seviyorum ve hayataımda yaptığım en güzel alışveriş olduğunu söylemeliyim. İyiki GP almışım ve iyiki bu forumdaki dostlarımı tanımışım.
Ellerine sağlık. Devam etmek istersen benim aracı da getireyim Ersan :)
Günaydın hayırlı pazarlarrrrrrrrrrr...napıyoruz bugun kaptırdım kendımı :D
Tünaydın GPTR. Keyifli pazarlar.
herkese günaydınlar efendimm
Herkese günaydın
Fenere nolmuş akşam yahuuuu
günaydınnn