selam günaydın herkese tatilinizin iyi geçmesi dileğiyle...
Printable View
selam günaydın herkese tatilinizin iyi geçmesi dileğiyle...
Günaydın GP Dostları.
Günaydın......
günaydın...
kim var kim yok bugün :)
günaydın abi ben varım birazdan çıkacağım .....
nereye gidecen eser
abi kahvaltıya çıkıcaz da.. sonra dişçiye falan gidicem... iş çok bugün... bir kaç arkadaşıma davetiye falan vereceğim...
kolay gelsin canım...
ben buralardayım bir kaç işim var dışarda ama üşeniyorum gitmeye havada kapalı zaten gıcık bir gün :S
sağol.... abi... hava çok güzel burada bugün....
Gunaydın herkese bırı tatıl mı dedı,mert ne tatılı ya calısıok olum bugunde:(
günaydın herkese arkadaşlar :)
günaydın ali bey hoşgeldiniz :)
hoşbulduk adem kardeşim nasılsın iyimisin :)
iyiyim saol
sen nasılsın
punto alacam falan demiştin ama daha almamışın heralde başka bir marka aracmı aldın ?
abi kafam karışık biraz temiz birşey bulamadım birde punto çok güven vermiyor kararsızım.
ne gibi sıkıntıların var punto öyle yabana atılacak araç değil forumu iyi araştırırsan genel olarak memnuniyetleri okursun ama her araçta olduğu gibi bizim puntolarda bazı problemler yaşanıyor ancak çözülmeyecek şeyler değil punto alınır binilir hemde zevkle :)
geçen bi arkadaşla görüştüm ondada punto var abi sabaha kadar ne arıza çıkarsam diye düşünüyor araç dedi kafam iyce allak bullak oldu
acaba peugeot mu alsam puntomu bilemedim adem
kardeş benim araç 2008 model 63000 km'de hiç bir problem yaşatmadı bana çokta memnunum nihayetinde B segmenti bir araç çok fazla bişeyler beklemekte yanlış olur eğer diyorsan hiç sorun yaşamayım hiç problem olmasın gideceksin E segmenti bir araç alacaksın :D