Günaydınnnnnn
Hepimize güzel bir gün diliyorum, hayırlı cumalar.
Printable View
Günaydınnnnnn
Hepimize güzel bir gün diliyorum, hayırlı cumalar.
günaydın herkese. bakıyorum yine ekip tamam :)
Her sabah 3-4 kişi :(
olsun en azından merhaba diyecek birileri oluyor. ya o da olmasaydı?
çok polyanna oldu galiba :)
Evet en azından buna şükür :)
Yasemin hanım burası hareketlenmeyecek sanırım :) reyting yapamıyoruz :D
Cemal,dur daha sezon yeni başlıyor. Bir kaç haftaya kalmaz bağımlılık başlar. Sen o zaman gör reytingleri :D :D :D
ozaman reklam vermeden 2şer 3er tekrar yaparak devam edelim :D :D
Eeee hadi o halde. Sabahın tekrarı olsun bu. O zaman ne yapıyoruz en başından başlıyoruz :D :D :D
https://www.ozgunresimler.com/data/m...Morning_36.gif
ozaman bütün forum dostlarına tekrardan günaydınnn... hayırlı cumalar olsun... çok fix oldu buda :D:D:D
aslında her günün sabah günaydından sonra bi konu üzerine azda olsa geyik yapsak...
Zaten bu konu tamamen geyiğe sarılan bir konu. Özellikle geçen yılki konuşmaları bir okumanızı öneririm. Tamamen bu konuya saplantılı hale gelmiştik. Bir de bunun gece sohbetleri kısmı vardı ki oradaki mesai 22:00'de başlıyordu :)
ya ben onu da denedim. oraya da yazdım bişeler ama dönmedi o geyik bi türlü. ama insanlar da haklı. konuşacak bi konu olmayınca ne yapacaklar. e hadi şu konuyu konuşalım demekle de konuşulmuyo. doğaçlama birşey olmalı. :)
Yavaş yavaş olacakkk. Önceki tecrübelerime göre söylüyorum. 1 ay öncesine kadar herkes tatildeydi. Sonra tatil bitip geri dönüşler başladı. Sonrasında da okul telaşı derken pc başında oturmaya, foruma girmeye vakit kalmadı. Kış hele bi gelsin. Uzunnn kış gecelerinde herkes burada olacak ve ne geyikler dönecek bir görün :)
Good morning and gentlemen...
Günaydınnn. Süper bir hafta sonu olsun inşallah.
https://img343.imageshack.us/img343/...unaydin5ji.jpg
Uçaktaki karşılama anonsunu hatırlattı bana Erdem sabah sabah :) :) :)
günaydın... millet nabersiniz bakalım...
günaydınlar herkese. nasılsınız?
bugün çoğu kişi çalışıyor...herhalde...
valla ben her c.tesi pazar çalışıyorum. bu yüzden hiçbir buluşmaya da katılamıyorum.
evet şekil A ben:)