Günaydın, evde oturup bunları yazmak ne güzelmiş :) :)
Printable View
Günaydın, evde oturup bunları yazmak ne güzelmiş :) :)
Geçmiş olsun valla ben keyif yapıyorsunuz diye düşündüm dü :D ALLAH acil şıfalar versin...
Aminnn. Ancak yıllardır abartısız 13-14 yıldır izin kullanmayan ben bu tatil olayını rapor ile bile olsa çok sevdim :) :)
En kısa zamanda yıllık izine çıkıyorum :) :)
Valla okadar yıldır izin kullanmadan çalışmak için sabır taşı filan olmak gerekir,
izin şart izinsiz olmaz :)
Vallahi işimi çok seviyorum. O nedenle tatil hep 2.-3. planlarda kaldı. Ama dediğin gibi tatilde gerekliymiş. Ben bunu 1,5 yıl önce anladım. İşten başka bir şey düşünmediğimi fark ettiğimde ne yazık ki çoktan hasta olmuştum. 16 yıllık emeğimi hiçe sayıp istifa ettim. Bu yeni şirketimde de izin hakkım yeni oluştu. En kısa zamanda bir tatil programı yapacağım. :)
iş insan hayatı için önemli ama işten vakit ayırıp kazandıklarımızıda eritmek lazım :D
siz ama 16 yılda iyi birikim yapmışsınızdır para harcayacak vakti bulamadığınız için :D:D
Nerdeeee o konuda biraz salak bir yapım vardır. Çok iyi kazandım ancak şu an GP'den başka bir birikimim yok maalesef. Çünkü çok dağıttım fazlasıyla destek olmaya çalıştım sevdiklerime bende bir şey kalmadı :D :D
Bir de tekstil sektörüne çok fazla destek verdim :) :) Ekonomiye can veren kişi benim. Maliye Bakanlığından da bu konuda özel bir ödül bekliyorum. :P :P
ama reklamlar da insanlarda çok değişik hisler uyandırıyor :D Alın verin ekenomiye can verin, demek o can veren sizdiniz :D:D:D
Yardım etmeklede manevi bi birikim yapmışsınız kendinize.
Günaydın arkadaşlar, hafta sonunada az kaldı...
Günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar herkeze...
Günaydınnnn, keyifli ve güzel bir hafta olması dileğiyle :)
Günaydın arkadaşlar hayırlı günler herkeze...
Günaydın, güzel bir gün olsun hepimize inşallah.
hasta olmak kolay kurtulmak zor maalesef onuda atarsınız iliçlarınız bitince inşallah. evek buluşmanız güzel geçmiş gördüm fotoğraflarınızı her buluşma ayrı bi heyecan oluyor.
Ben iyim şükürde benimde eşim hastaydı Ankara soğuk malum üşütmüş oda sizin gibi atlatmak üzere kırıntıları kaldı :)
günaydın arkadaşlar,hayırlı işler,hayırlı sabahlar,nevar neyok? ne yapıyorsunuz?...