Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
59 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Nedir Bu Punto Düşmanlığı ???

ŞENOL KARASU
    skydome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

Abi diğer mesajları okumadım ama onlara vereceğin en çok koyacak olan ceza bi daha adamları arabana almayı teklif etmeyerek basıp gitmen ya da şurda işim var burda işim var bahaneleriyle sallaman böylelikle araç içindeki canını sıkacak kötü malzemelerden kurtulmuş olursun
    Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy

2. Bu mesajı için 2 kişi skydome'ye teşekkür etti:

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Alıntı onn.off Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada geçen sene takoz polo almıştım 1 ay kullandım ve hemen sattım arabada daha ABS firen bile yok kim kim kandırıyor
    Bende içime forumdada bulunan gizemlisan arkadaşım sayesin de içime Punto sevdası düşünce yana yana babamla birlikte Grande punto aramaya başladık. Önce tanıdık galericilere haber verdik sonra eşe dosta sonra da oto pazarının yolunu aşındırmaya başladık. Ve o gün Bi ww polo gördük beyaz diri duruyor 18bin lira istediler sonra tabi babam beni ikna etmeye çalışıyor aracın içine oturdum ve bana cazip gelen hiç bir teknik özelliğini bulamadım Aracın göğsü bile çok eski gibi geldi estetik bir yapı da göremedim. Sonra teknik özelliklerini sordum 1.4 benzinli, Abs varmı yok hava yastığından başka bişi yok e oda artık standar birde 2003 model. e puntoma bakıyorum teknik özellikleri Active olmasına rağmen bir çok araçtan daha dolu...

Alıntı skydome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi diğer mesajları okumadım ama onlara vereceğin en çok koyacak olan ceza bi daha adamları arabana almayı teklif etmeyerek basıp gitmen ya da şurda işim var burda işim var bahaneleriyle sallaman böylelikle araç içindeki canını sıkacak kötü malzemelerden kurtulmuş olursun
    ya işin kötü tarafı ben gözüm gibi bakıyorum araca içinde toz toprak olmasın diye neredeyse ( abartmıyorum ) elimde bez ile iniyorum ayağımın deydği yerleri bile siliyorum. O gün bir geldik aracın içi 1 saatlik yolculuktan sonra Toz toprak peffff
    Konu SpyHunter33 tarafından (18/05/2010 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.
    Artık Fiorinolu

4. Bu mesajı için 2 kişi SpyHunter33'ye teşekkür etti:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Önemli olan araç sahibinin-kullananın beğenisi, amacı ve beklentisidir, gerisi önemli değil,

Hep söylediğim gibi siyaset, futbol ve otomobilden çok çok iyi anlarız ama bunların üretimi olsun, sporu olsun, desteği olsun hiçbirinde bir yere gelemedik daha,

O yüzden aldığımız araçtan ve dolayısıyla tercihimizden dolayı mutlu isek doğru olanı yapmışızdır...

6. Bu mesajı için 4 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

ali Türkmen
    onn.off - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 774

erkan kardeşim bu benim 3üncü arabam ve hayatımda hiç fiat marka araba kullanmadım ilk arabam nissan ra 2inci arabam renault scenic 1.6 xrt idi ve sadece 1 ay takoz polo kullandım onu saymıyorum çünkü aldım hemen sattım ama grande punto yu alıca bende hastalık yaptı hayatımda bu kadar araba sevdasına hele kaldı ki modifiye vs. hiç yapmadı bu punto da ne var bilemiyorum kanımın içinde punto geziyor evin içinde kendimi zor tutuyorum aşık oldu resmen bu arabaya yani sen toz almakta çok haklısın aynı hastalık bendede var her c.rtesi arabayı fiskiyeli tabancayla süngerle kendi elimle yıkıyorum ki hayatımda araba yıkamadım büyü var bu arabada

8. Bu mesajı için 6 kişi onn.off'ye teşekkür etti:

kubilai çırak
    kubilai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 69

Erkan abi senin açtığın bu konuyu görünce meraklanıp bakayım dedim zira benimde arkadaşlarımın içinde arabam için böyle yorumlar yapanlar vardı neyse sözün özü şu bir gün bu yorum yapan arkadaşlar beni arayıp kendilerini almamı söylediler üniversitede şenlik zamanıydı araca 9 kişi bindik ve çekişte neredeyse hiç düşüş yaşamadan gayet sağlam hızlarla ilerlediğimi gördüler o gün dediler ki " kardeş arabana o kadar laf ettik ama göründüğü gibi değilmiş yaa " dediler bende eyvallah dedim

10. Bu mesajı için 2 kişi kubilai'ye teşekkür etti:

İlyas Şentürk
    Loading... sawyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 282

Alıntı SpyHunter33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın Coşkun abi ben mutluyum zaten ama bu kişileri de susturmak lazım diye düşünüyorum o yüzden kalite kallavi bir cevabı pazar günü eve giderken tekrar benimle gelecekleri güne saklıyorum Malum kendi imkanımla işe geliyorum benimle gelenlerden hiç bir şey talep etmiyorum bakalım pazar günü arabama almadığım da ne yapacaklar. Artık kurunun yanın da yaşıda yakarım...
    yak abi yak inceldiği yerde kopsun yapacak birşey yok akıllanırlar belki
    Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever

12. Bu mesajı için 2 kişi sawyer'ye teşekkür etti:

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

punto yu veya fiat tı beğenmeyene aynen şöyle diyorum (eşşek hoşaftan ne anlar)
    Bizim dördüncü arabamız ve dördüncü aracımızda bir Fiat.
    Grande Punto beğendiğim bir araç. Her ne kadar bazı hoşuma gitmeyen yönleri olsada. Ama Fiat' ı beğenmiyorum. Neden biniyorum çünkü Grande Punto' yu çok seviyordum ve yeniden ona döndüm. Ama ne parçası ucuz ne servisi. Kendimizi kandırmayalım. Satıncada bir daha almam. Türkiye' de Fiat' ı temsil eden firma kesinlikle müşteri memnuniyeti odaklı değil. Sadece bu yüzden almam. Araba kötümü değil. Araba iyi ama gerisi boş ( Tofaş ve çoğu Servisler )

Dizel motor bana ekonomik geliyor.
    City direksiyonu seviyorum.
    HB arabadan hoşlanıyorum.
    Direksiyondan kumanda en baz modelde var.

Bu arada araba gitmiyor diyenler gelsin birlikte bir çıkalım uzun yolda o rampaları nasıl çıkıyoruz görelim.
    Sadece ama sadece artık arabamdan Fiat ile yaşadığım sorunlardan dolayı soğudum.

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

2 sene almanyada yaşadım çok merak ettim acaba almanlar salakmı bu kadar lüks marka araçları var mercedes BMW vw AUDİ vs... neden fiat satılıyor bu ülkede hatta alman milleti hiç tüketici bir millet değil neden fiat neden... neden derken cevabını bana türkçe bilen bir alman dış doktoru verdi çünkü ekonomik çünkü yedek parçası ucuz çünkü arızası lüks
    araçlara göre daha az. bana hem sitil güzel hem ekonomik hem hızlı hem az yakıt harcayan hem ucuz hem vergisi az hem 2.eli satması kolay bir araba göster dedi
    şimdi tekrar soruyorum sizce almanlarda dahil avrupalılar salakmı fiat a biniyor alfa ya biniyor ama bizim milletimiz ahkam kesmeyi çok sever daima ön yargılı parası oldumu nerede ne hava atsam da paramı havaya serpelesem benim abim almanyadan türkiyeye geldiği zaman bana şunu dedi . :bu ne yaw almanyadan daha çok mercedes ve BMW VW AUDi var türkiyede he he siz bizden daha çok almansınız dedi gülmüştüm yaw oğlum hani bu millet fakirdi ağlıyordu dedi : punto yu veya fiat tı beğenmeyene aynen şöyle diyorum (eşşek hoşaftan ne anlar)
    bu arada geçen sene takoz polo almıştım 1 ay kullandım ve hemen sattım arabada daha ABS firen bile yok kim kim kandırıyor

Çünkü Türk milleti olarak malesef gösterişi çok seviyoruz.
    Hala padişahlık dönemindeki gibi ihtişam delisiyiz.
    Arazi taşıtı olarak tanımlanan eşşek kadar jeep leri şehrin göbeğinde
    kullanan bir toplumdan daha ne bekliyoruz?

15. Bu mesajı için 4 kişi ozdem'ye teşekkür etti:

alper aslan
    alpimmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1091

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya erkan sen aracından memnunsan sanene kim ne derse desin önemli olan senin mutlu olman
    değilmi
    bırak kim ne konuşursa konuşsun sen keyfine bak
    aynen öyle, +1000
    napican Fiat'ı diyen başta babam ve arkadaşlarımı dinlemedim. iyiki dinlememişim, şimdi kendileri sölüyorlar çok hoş araba diye.
    bu arada BENCE GP lerimizin tipi yeter valla. kendi araçlarımız olduğundan mıdır bilmiyorum ama bayılıyorum görünüşlerine kerataların

17. Bu mesajı için 2 kişi alpimmm'ye teşekkür etti:

AYHAN AYDIN
    aa21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo İnci Beji
    Plaka
    16FH493
    Edilen teşekkür: 28

Alıntı Mjet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyede bi fiat düşmanlığı var ondandır takma kafana gül geç =)
    +100 aynen katılıyorum türkiye hala fiat arabalarını kuş serisi olarak görüyor. ki bence onlarda bi efsane

19. Bu mesajı için 2 kişi aa21'ye teşekkür etti:

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı demon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Grande Punto beğendiğim bir araç. Her ne kadar bazı hoşuma gitmeyen yönleri olsada. Ama Fiat' ı beğenmiyorum. Neden biniyorum çünkü Grande Punto' yu çok seviyordum ve yeniden ona döndüm. Ama ne parçası ucuz ne servisi. Kendimizi kandırmayalım. Satıncada bir daha almam. Türkiye' de Fiat' ı temsil eden firma kesinlikle müşteri memnuniyeti odaklı değil. Sadece bu yüzden almam. Araba kötümü değil. Araba iyi ama gerisi boş ( Tofaş ve çoğu Servisler )

Bu arada araba gitmiyor diyenler gelsin birlikte bir çıkalım uzun yolda o rampaları nasıl çıkıyoruz görelim.
    Sadece ama sadece artık arabamdan Fiat ile yaşadığım sorunlardan dolayı soğudum.
    Tofaş konusunda sana katılıyorum Fırat,

Tofaşın hep söylediğim gibi vizyon sorunu var.Modellerle ve Fiatla ilgili sıkıntılarımızın %90 ı bundan kaynaklanıyor.Bu da zaten marka önyargısı olan milletimizin bu düşüncesini değiştirmesini zorlaştırıyor...

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Kedi ulaşamadığı ciğere mumdar dermiş

23. Bu mesajı için 2 kişi alperyonar'ye teşekkür etti:

serkan yalın
    İl Başkanı (Antalya) serkan86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    07 BOZ 49
    Edilen teşekkür: 134

buna benzer nedenler hep banada söylendi.kalıplaşmış bir düşünce vardır ya hep insanlarde FIAT kuş serisi ile moda Türkiye de ondandır dedim.

bana tepkili olanlar şimdi Linea ya biniyor peki bu nasıl iş değil mi???

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı demon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Senin başına gelenleri üzülerek okudum. Ama şunu söyleyeyim sevgili demon sana bunu yapanlar aslında klasik Türk insanını da yansıtıyor. Ben eminim ki aynı tip insanlar diğer alt ve orta sınıf arabaların yetkili servislerinde de var. Bugün Fiat yetkili servisinde çalışan yarın başka markanın servisinde çalışmaya başlayabiliyor. Sorun bence herhagi bir markanın servisinde değil bizim insanımızda.Bunu çözmek ise çok zor ya da çok zaman alır.

27. Bu mesajı için 3 kişi ibrahim06'ye teşekkür etti:

Onur Yılmazer
    Kafa biDüny@ evolodi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35½
    Edilen teşekkür: 742

erkancim bunlar ufak şeyler takma bu kadar kafani bas gaza yokusta at havani milletin agzi torba değilki büzesin
    Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

düşmanların hepsini lanetliyorum az kaldı hepsine punto neymiş göstericem loading..

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erkan Karakan
    SpyHunter33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 732

Evveeeeet keyifle buraya yazmaya başlayalım bakalım Konuyu bilmeyen arkadaşlarımz içn şöyle diyelim. Neden punto aldığımı sorgulayan şahıslar vede rampalarda aracımın 3.vitese kadar düşerek !!! ( ki rampanın durumuna göre bir çok araç düşebilir ama ben en fazla 4.vitese düşerim ) bayıldığını söyleyen şahıslar yüzünden moralim bozulmuştu ve bir dah arabama almamayı yazmıştım....

Şimdi dün c.tesi mesai bitiminde tam kadro toparlanıp mersine gidişte bizide götür taleplerini geri çevirmedim!!! Zira yolda küçük bir ders vermem gerek diye düşündüm...Toplam 5 kişi araca bindik ve yola çıktık. Sonra ben yolda küçük bir konuşma yaptım. Dedim ki!
    - Aramızdan bir abimiz demiş ki !!! Erkanın arabası 3.vitesde rampalarda bayılıyor. İnsafınız kurusun hem hiç bişey talep etmeden arabama alayım hemde sağda solda arabamı kötüleyin. Onu da geçtim daha iyisini siz alın bizde sizinkine binelim. ama bu kadroyu önümüzdeki hafta hiç bir şekilde aracıma almayacağım.Ona göre başınızın çaresine bakın taksi mi tutarsınz otobüs mü kiralarsınız beni alakadar etmez. Şimdi biraz hızlı gidecem herkes kemerlerini bağlasın dedim.

Tabi hepsi Şok- abisi yok biz demediköyle bişey uydurmasyon bunlar kim sallamışşsa kötü sallamış. vs vs.
    Beni alakadar etmediğini artık etkilerini pazartesiden sonra göreceğimiz bir test sürüşü yapacağımızı söyleyerek gaza hafif dokunuşlarla yoluma devam ettim. Otobandaki rampaları dönüş açılarını viyadük üzeri rüzgar savurmalarını, yollardaki ondülasyon dediğimiz dalmaları ezbere bildiğim için ( biz yaptıkda otobanı işimiz bu ) aracımı otobana oturtturdum hızım 160-170 arası rampalarda çok nadir 110 lara düştüm tabi ama genel de 130 ile rampa çıktım Mp3 player içinde de oldukça sevdğim şarkılar. seside biraz açtım ki bişey derlerse duymayayım. Arada dikiz aynasndan arkayı kontrol ediyorum kaskatı kesilmişler gözleri yollarda. Neyse geleceğimiz yere kadar geldik. Puntom beni bir kere daha performans olarak memnun etti rapmalarda bir çok aracı sollayıp geçerken aldığım keyif ikiye katlandı. Ve bu arkadaşlarımız da artık aracıma binmeyecekleri için beni Çok mutlu ettiler Saygılar sevgiler.
    Artık Fiorinolu

32. Bu mesajı için 6 kişi SpyHunter33'ye teşekkür etti:

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Eee Erkan, araçtan inerlerken birşey demediler mi?

34. Bu mesajı için 2 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

TOLGA YILDIRIR
    PLaTiNuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 884

Bu da onlara kapak olsun o zaman
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

36. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Vatan Bayraktar
    BirDokuzSıfırYedi GPunto19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 18

Alıntı SpyHunter33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evveeeeet keyifle buraya yazmaya başlayalım bakalım Konuyu bilmeyen arkadaşlarımz içn şöyle diyelim. Neden punto aldığımı sorgulayan şahıslar vede rampalarda aracımın 3.vitese kadar düşerek !!! ( ki rampanın durumuna göre bir çok araç düşebilir ama ben en fazla 4.vitese düşerim ) bayıldığını söyleyen şahıslar yüzünden moralim bozulmuştu ve bir dah arabama almamayı yazmıştım....

Şimdi dün c.tesi mesai bitiminde tam kadro toparlanıp mersine gidişte bizide götür taleplerini geri çevirmedim!!! Zira yolda küçük bir ders vermem gerek diye düşündüm...Toplam 5 kişi araca bindik ve yola çıktık. Sonra ben yolda küçük bir konuşma yaptım. Dedim ki!
    - Aramızdan bir abimiz demiş ki !!! Erkanın arabası 3.vitesde rampalarda bayılıyor. İnsafınız kurusun hem hiç bişey talep etmeden arabama alayım hemde sağda solda arabamı kötüleyin. Onu da geçtim daha iyisini siz alın bizde sizinkine binelim. ama bu kadroyu önümüzdeki hafta hiç bir şekilde aracıma almayacağım.Ona göre başınızın çaresine bakın taksi mi tutarsınz otobüs mü kiralarsınız beni alakadar etmez. Şimdi biraz hızlı gidecem herkes kemerlerini bağlasın dedim.

Tabi hepsi Şok- abisi yok biz demediköyle bişey uydurmasyon bunlar kim sallamışşsa kötü sallamış. vs vs.
    Beni alakadar etmediğini artık etkilerini pazartesiden sonra göreceğimiz bir test sürüşü yapacağımızı söyleyerek gaza hafif dokunuşlarla yoluma devam ettim. Otobandaki rampaları dönüş açılarını viyadük üzeri rüzgar savurmalarını, yollardaki ondülasyon dediğimiz dalmaları ezbere bildiğim için ( biz yaptıkda otobanı işimiz bu ) aracımı otobana oturtturdum hızım 160-170 arası rampalarda çok nadir 110 lara düştüm tabi ama genel de 130 ile rampa çıktım Mp3 player içinde de oldukça sevdğim şarkılar. seside biraz açtım ki bişey derlerse duymayayım. Arada dikiz aynasndan arkayı kontrol ediyorum kaskatı kesilmişler gözleri yollarda. Neyse geleceğimiz yere kadar geldik. Puntom beni bir kere daha performans olarak memnun etti rapmalarda bir çok aracı sollayıp geçerken aldığım keyif ikiye katlandı. Ve bu arkadaşlarımız da artık aracıma binmeyecekleri için beni Çok mutlu ettiler Saygılar sevgiler.
    Soluksuz okudum helal..

38. Bu mesajı için 2 kişi GPunto19'ye teşekkür etti:

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon