Eee Erkan, araçtan inerlerken birşey demediler mi?![]()
Eee Erkan, araçtan inerlerken birşey demediler mi?![]()
Bu da onlara kapak olsun o zaman![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
oh valla erkan sanki ben rahatladım
iyi yapmışsın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Hah şöyle ne güzel olmuş!!. Durun ben de geçen hafta ne oldu bir anlatayım : Geçen hafta okulda (ben öğretmenim) benim arabama da kem küm eden bir arkadaş araba arayışları içine girdi. Ona buna tavsiye soruyordu. 15-18 Bin lira arasına araba bakıyor.Bana da gelip sordu ne alayım diye. Benim verdiğim cevap : '' Fiat alma da ne alırsan al abi. Senin ne alacağın araba hiçbişeyim de bile değil'' dedim. Hiçbişeyimde lafını duyan diğer arkadaşlar kahkahayı bastı. tabi bizimkisi bozuldu. Neden böyle konuştuğumu sitem ederek sordu. Aramızda geçen diyalog :
Ben : '' Kardeşim hem eski bravamın hem de şimdiki arabamın iyi olduğunu bile bile laf söz eder durursun. Sonra gelip bana fikir sorarsın. Ben ne marka araba kullanıyorum? Fiat. Sana şimdi 18 milyara 2006-2007 temiz bir Punto buluruz desem '' Ya Fiat mı alacağım türünden laflar edersin canımı sıkarsın. O yüzden öyle konuştum ''
Arkadaş : Ben zaten bu aralar Hyundai Getzlere bakıyorum''
Ben : Bak işte dediğim çıktı. İyi edersin o paraya en iyi Getz olur''
Yaa işte böyle. Benim Puntoyu beğenme git Getz al.ne deyim?
İbrahim çok iyi demişsin gerçekten, böyle arkadaştan bizde de mevcut malesef. o arkadaşımla hemen hemen aynı zamanda aldık araçları, O getz aldı tabi. geçen bahçedeyiz Getz'in ön kaputta nokta nokta pas oluşmuş,neyse öğleyin bindik arabasına yemeğe gidiyoruz araba tangır tungur. şimdilerde bin pişman ama iş işiten geçti. yani o arkadaşın da yaşayacağı bu malesef. bide arabadan anlıyormuş gibi yorum yapıyorlar GP lerimize yaa. hayret bişi![]()
Alsınlar alsınlarböylelerine tatttırmamak lazım böylesine bir zevki bırakalım da Punto rahatlığı bize has bişi olsun bilmeyenlerde getzlerle metzlerle dolaşsın
![]()
Artık Fiorinolu
İbrahim, arkadaşın haklı o paraya Getz alınır ama neredeyse sıfır alınırBence amaç sıfır almak.Bu durumda Getz düşünülebilir...
Hyundai Getz i kötüledik biraz ama kusura bakmasınlar valla.
Erkan bu arada süper yapmışsın kardeşim, yüzlerini görmek isterdim indikten sonra![]()
Bir arkadaş demişti bu konuda sanırım..Fiat deyince kuş serisi akla geliyor hala..afedersiniz takoz gibi,ucuz kalitesiz malzeme vs vs başlıyorlar..Takmayalım gazlayalım..
Punto'nun büyüklüğü ne karizmasıdır nede yakışıklılığı..Puntonun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte adı konamaz..))
Punto'nun büyüklüğü ne karizmasıdır nede yakışıklılığı..Puntonun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte adı konamaz..))[/QUOTE]
yeni imza önceki imzaya göre daha güzel olmuşşaka şaka
![]()
grande puntoya insanları aşık eden neden genlerinde gizli. bu genlerin sahibi italdesing guigairo. maseratiyi, ferrariyi, lamborghiniyi, bugattiyi çizdikleri gibi gp yide çizdiler vede çok iyi ettiler. onlar kadar mazleme ve işçilik kalitesi tabiki yok, ama iyikide yokki alabiliyoruz. gp yi uzaktan süzünce ve direksiyona geçince taşıdığı bu genleri hissedebiliyorum ve bu bende hafif bir tebessüm yaratıyor.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
benim de çevremde vardı. fiat araba alınır mı başka marka bulamadın mı gibisinden yorum yapanlar arabaya bindikten sonra fikirlerini değiştirdiler. özellikle ön göğüsün genişliği içeriyi ferah gösteriyor, dikiz aynaları büyük ve kullanımı çok rahat özellikle direksiyon ve pedalların yumuşaklığı çok iyi ve tabiki dizellerde yakıt tüketimi mükemmel. sonuçta yapılan olumsuz yorumların çoğu bizzat tecrübeyle sabit olmayıp sağdan soldan dolma bilgilerle yapılan yorumlardır. Erkan o yüzden hiç kafana takma keyfine bak...
Mekân Mersin, memleket Bolu...
Getz benim de arkadaşımda var. Arabayı kullandım Tokat-Amasya arasında gidip geldim işim vardı ondan istemem gerekti arabasını. Sağolsun verdi. Bu deneyimim bana Getz hakkında fikirler verdi. Sizin için maddeliyorum arkadaşlar.
1) Getz motor performansı açısından gerçekten canavar gibi. 1,5 dizel 90 bg yokuş filan dinlemiyor. Hoşuma gitti.
2) Bagajı benim için çok yetersiz kaldı. Puntomun bagajına ufak derdim ama Getz'in bagajını görünce kendi arabamı bir kez daha sevdim.
3)İç mekan gürültüsü punto ile kıyaslayınca bir hayli fazla olduğunu gördüm. Gerek motor sesi gerekse de alt takımlardan gelen olağan sesler puntoya göre çok fazla.
4) İç mekan çok dandik. Malzeme kalitesi ve işçilik kıyaslanamaz bile bizim arabalarla. Özellikle de güya mp3 çalan o dandik ses sistemine kıl oldum.
5) Arabanın çekişi güzel ama son hız düşük. Açıkçası beni kesmedi.
6)Virajlara hızlı girmeye gelmiyor. Hemen dışa doğru uçacağınızı hissediyorsunuz. Hyundai Getz yere sağlam basmıyor bence.
7) Araba değiştirecek olsam yine PUNTO alırımAma bu sefer Skydome + T-Jet motor seceneğini alırdım.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
benim üst komşum getz kullanıyor uzun zamandır. geliyor gidiyor benim arabayı uzun uzun inceliyor. sorular falan soruyor. dibi düşüyor biraz anlayacağınız. nazar değdirecek diye korkuyorum. hiç kullanmadım getz ama pek sempatik gelmiyor.
www.antflame.com
sıkma canını . bizim araçlarımız hem fiya yönünden ucuz hem kalite yönünden hepsinden iyi... ben derim ki sallama konuşup dursunlar... şahsen ben bazen bmw lerle bile kapışıyorum ve onlardan bile iyi bulduğum özellikler var o yüzdn canını sıkma emin ol sende son model bmw bile olsa onada laf ederler)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri