Arkadaşlar fiat grande punto almayı çok istiyorum özellikle alacağım arabanın 0 km olmasını istiyorum ve verebileceğim max fiyat 24000 ve yetkili satıcı bana 1.2 benzinli grande punto yu önerdi. Sizce performansı ve yakıt tasarrufu nasıl? Görüşleriniz benim için önemli paylaşırsanız sevinirim..
site içinde yapmış olduğum araştırmalar sonucu kimsenin tercih etmediği bir model olduğunu anladım![]()
ben türkiyeye 1.2 motor seçeneğinin getirildiğini bilmiyordum seninde söylediğin gibi pek tutlan bir motor seçeneği değil fakat biraz daha eklenilip 1.4 alınabilir diye düşünüyorum...
bu sene gelmiş sanırım.. bende birmot showroom da gördüm..
ama kesinlikle tatmin edici bir araç değil 65 ps 102 nm ağır kalır ve
yakıta yüklenir diye düşünüyorum... çoğu arkadaşımız 77 lik yetmiyor
derken 65 in halini düşünemiyorum
2. el alın dizel de bulursunuz km size kalmış.
1.2lt hem de 65 bg hiç çekilmez.
yorumlarınız için teşekkür ederim
o motor bi de 1300 kiloya yakın dobloda var onu çözemedim ben kamyonette 1.2 8v ne işi var fiatın mantığını anlayamadık ben fiatın yerinde olsam grandepuntoya en başında 1.4 8v koyacaıma 1.2 16v palio motoru koyar hem yakıt tüketimi biraz daha düşük hemde biraz daha güçlü devir artık 16v devri o zaman 1.4 8v koydu şimdi 1.2 8v koycagına eskiden yapmadığını yapıp 1.2 16v koysa tutabilirdii ama 1.2 8v çok iç açıcı değil
2 hafta önce bayiye sordum... 1.2 motor üretilmiyor. bize gelmiyor demişlerdi..
Piyasada 2. el temiz dizeller mevcut, dayanıklılık, ekonomi ve performans olarak asla pişman olmazsınız.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
24000 paranız varsa ikinci el dizelin kralını alırsınız!
mrb eğer okadar nakitin varsa 2. el tjet al derim şayet çevre baskısı olmasa benm yapıcamda o zaten araba değiştireceksen aynı marka farlı motor deil farklı model al diyenler yüznden vazgeçemiyrm![]()
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
squidward ben 1,2 8v 60ps benzinli eski kasa punto kullaniyorum son hiz175km 100kmde 5-6 litre yakiyor ama sollama yaparken 2kere dusunmek gerekiyor veyada vites kucultmek gerekiyor senin yerinde ben olsam en az 1.4 u secerim
Bence de temiz bir ikinci el bulun. 1.2 çok zayıf kalır.
1.2 cok ama cok zayıf kalır ben 1.4 de sıkınıt yasıyorum 1.2 nasıl olur tahmin bile edemem. ama sunuda unutmamak var ben sehiricinde sakin arac kullanırım uzun yola cıkınca da 90 ı gecmem sollama benim isim degil diyosan al kaldık 1.4 te bile sollama yaaprken epey uzakta ise cıkıs yapıyorum
bugün 1.4 grande için fiyat almaya gideceğim eğer uygun olursa onu almayı düşünüyorum artık..
Bence 1.2 al vergisi az artık starjet seceneği olmadığı için 1.4 fireda zaten eşşek gibi(teşbihte hata olmasın) onun için çokta farkedecek birşey olmaz bence.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Bu işe performans olarak bakma. Şehir içinde ha 1.2 lt lik araç ha 2.0 lık araç. Hiç bir farkı yok. 1.2 65 bg 1.4 75 lik ten fazla yakacağını düşünüyorum. Seni km bakımından tatmin edecek bir 2. el al derim. Motor olarakta 1.3 90bg multijet öneririm. Hem şehir içinde hem şehir dışında seni hem performans olarak tatmin eder hemde yakıt olarak![]()
Yok mu 1.2 kullanıcısı...
Valla 2012 swift kullandım.. 1.2 yenı versıyon.. cok basarılıydı ama o 90 küsür hp .. Bende arac alma arifesındeyım buraya uye oldum.. pek onermıyo arkadaslar 1.2 yı .. bende 75 veya 90 dızel bakıyorum.. ıkı arac kacırdım sahıbınden de aksamın geldı oglen 12 de aradım satılmıstı hala beklemedeyım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri