SpyHunter33 Nickli Üyeden Alıntı
Evveeeeet :) keyifle buraya yazmaya başlayalım bakalım :) Konuyu bilmeyen arkadaşlarımz içn şöyle diyelim. Neden punto aldığımı sorgulayan şahıslar vede rampalarda aracımın 3.vitese kadar düşerek !!! ( ki rampanın durumuna göre bir çok araç düşebilir ama ben en fazla 4.vitese düşerim ) bayıldığını söyleyen şahıslar yüzünden moralim bozulmuştu ve bir dah arabama almamayı yazmıştım....
Şimdi dün c.tesi mesai bitiminde tam kadro toparlanıp mersine gidişte bizide götür taleplerini geri çevirmedim!!! Zira yolda küçük bir ders vermem gerek diye düşündüm...Toplam 5 kişi araca bindik ve yola çıktık. Sonra ben yolda küçük bir konuşma yaptım. Dedim ki!
- Aramızdan bir abimiz demiş ki !!! Erkanın arabası 3.vitesde rampalarda bayılıyor. İnsafınız kurusun hem hiç bişey talep etmeden arabama alayım hemde sağda solda arabamı kötüleyin. Onu da geçtim daha iyisini siz alın bizde sizinkine binelim. ama bu kadroyu önümüzdeki hafta hiç bir şekilde aracıma almayacağım.Ona göre başınızın çaresine bakın taksi mi tutarsınz otobüs mü kiralarsınız beni alakadar etmez. Şimdi biraz hızlı gidecem herkes kemerlerini bağlasın dedim.
Tabi hepsi Şok- abisi yok biz demediköyle bişey uydurmasyon bunlar kim sallamışşsa kötü sallamış. vs vs.
Beni alakadar etmediğini artık etkilerini pazartesiden sonra göreceğimiz bir test sürüşü yapacağımızı söyleyerek gaza hafif dokunuşlarla yoluma devam ettim. Otobandaki rampaları dönüş açılarını viyadük üzeri rüzgar savurmalarını, yollardaki ondülasyon dediğimiz dalmaları ezbere bildiğim için ( biz yaptıkda otobanı işimiz bu :) ) aracımı otobana oturtturdum hızım 160-170 arası rampalarda çok nadir 110 lara düştüm tabi ama genel de 130 ile rampa çıktım Mp3 player içinde de oldukça sevdğim şarkılar. seside biraz açtım ki bişey derlerse duymayayım. Arada dikiz aynasndan arkayı kontrol ediyorum kaskatı kesilmişler gözleri yollarda. Neyse geleceğimiz yere kadar geldik. Puntom beni bir kere daha performans olarak memnun etti rapmalarda bir çok aracı sollayıp geçerken aldığım keyif ikiye katlandı. Ve bu arkadaşlarımız da artık aracıma binmeyecekleri için beni Çok mutlu ettiler :) Saygılar sevgiler.