blue diye kısıtlama yok hyundai nin CRDİ hepsinde aynı
Çılgın bir motor o ya, hiç şakaya gelmez. İsteyen bizim blue da denesin, bu büyük diyen era ile denesin
Bu arada kubilay abi 1. vites yorumuna hiç katılmıyorum istediğin kadar yüklen bizim 1.3 lük mjet 1.viteste gitmiyor o sadece bizim makineleri kaldırmaya yarıyor atıcan direk 2 ye![]()
benzinlide 1.4 77 hp ye örnek alırsak atmosferik olmasından dolayı seri hızlanmas ıiçin 5000-6000 devirlere çıkması lazım (1.4 dualogic fire kullandım) , 1.3 mjetler 1750-2500 devir arası 190 tork turbo sayesinde çok güzel ivmelendiriyor gaza bastığınızda daha güzel bi tepki alıyorsunuz 2 saniye içinde turbo dolar dolmaz yapıştırıyor koltuğa 2000-4000 devir aralığında gayet seri hızlanıyor kesinlikle fire a göre daha ATAK
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Bu arada motora eyvallahda Hyundainin kasa çok cacık be abi en ufak taş atığında pas veriyo.... Arkadaş al sat yapıyo valla rutuş yapmaktan imanım gevredi diyo. Onun yalancısıyım. Ama bende gözümle gördüm elbette.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Arkadaşlar ekran çıktısını resmedemedim, wordden print scroll yaptım buyrun
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Teşekkürler kardeşim birkaç gündür Kastamonu Karabük otobüs firması zannetmeye başladım, üç gündür gidip geliyorum sonuncu gidişim Kastamonu dan hareket saati 09:40 Karabüke iniş saati üniversitenin kampüsünün fakülte binası önü 10:15 , aradaki km ortalama 110 km Saygılarımla...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Sağolasın kardeşim, öncelikle sen ve tüm forum üyelerine de maşallah, ikinci olarak önceki dizel manuel evomdan dolayı 6000 kusur km, bunda ise 58250 km den dolayı tecrübeyle sabit senin araçta ise yaklaşık 15.000 km ile sabit tecrübem var başka da yok ama senin aracı kullanmadım ama 1.4 fire olan aracım herşeyiyle bambaşkaydı performans görsellik (egzotik kırmızı) müzik kalitesi trim aksamlarındaki sessizlik vb
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Atak olan dizeller değil sahipleri)) ilk başlarda bende turbonun çok keyifli bir hızlanma aracı olacağını düşünüyordum, ama 2.000 dd civarı kendini hissettiren o güç 3.500 de kaybolduktan sonra bi kaç ay içinde heyecanını kaybediyorsun. Diğer dizeller nasıl bilimiyorum ama bazen 1.800 civarı özellikle de 3.viteste bi aralık var yakalayınca devir 4.000 e çıkana kadar araba uzuyor. Düz yolda buna çok uğraştım, yazın otobanda 10 kere denedim. Bazen yakalıyorum gerçekten bunu bir motorcu olarak söylüyorum: Uzuyorum.... Ama genelde 2000-3000 canlı kullanım takılıyoruz.....
1.3 75 hp Multijet Punto EVO 1.3 Mjet 0-100 - YouTube
bu benim çekmiş olduğum video araçta hiçbir oynama yok (0-100 13 saniye)
1.4 77 hp Fire 0-100 Punto evo 1.4 Fire - YouTube
buda başka birinin (0-100 15 saniye)
---------------------------------------------------------------------
1.3 95 hp Multijet Punto evo 1.3 multijet 95 hp 0-120 km/h acceralation in tur - YouTube
(0-100 11 saniye)
1.4 105 hp Multiair https://www.youtube.com/watch?v=iddV3jwhk9w
(0-100 11 saniye)
Sanırım açıklayıcı olmuştur Fabrika verilerine aldanmayın , benim arabanın fabrika verileri doğru olsaydı bu araba şehir içi 6.5 değil 4.5 litre yakardı![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
2000-4000 devir bandında dizel oldukça başarı,sollama yaparke aynı viteste gaza yükenmek yetiyor.Fire kullanırken hele 1-2 kişi daha varsa araçta sollarken ecel teri döküyordum.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri