Sevgili forumdaş arkadaşlarım,
Bu site içerisinde başladık geliştik ve büyüyoruz, büyüyoruz diyorum çünkü gelişim süreklilik arzeden bir durum ancak bende yukarıdaki arkadaşlarımın yazmış olduğu iyi niyetli eleştirelere katılıyorum Forumu takip edebildiğim kadarıyla birçok yaralı bilgi, paylaşım ve buluşmaya rağmen bizleri daha ileriye götürmesi muhtemel eleştiri uyarı v.b girişimler maalesef yöneticiler tarafından büyük bir hızla diğer üyelerin okumasına bile fırsat verilmeden apar topar silinmekte ve sanki ceza verirmiş gibi hiçbir açıklama yapılmasına izin verilmeksizin üyelikten çıkarılmaktadır.(Burada polemik olmaması açısından isim ve konu hakkında bilgi vermiyorum.)
Tabii bu durumun biz üyelerin dikkatinden kaçmadığı ve grup içerisinde sıkıntıya yol açtığı hepimiz tarafından aşikardır, Günümüz şartlarında üyelerin sadece bir siteye körü körüne bağlı kalması diğer forumları buradan ayrımcılık yapmakla ikilik çıkarmakla üye çalmakla şuçlaması ne akılla ne mantıkla izah edileblir değildir.
Kendimde Grandepunto ile ilgili tüm forumlara üyeyim ve aktifim bunuda açık yüreklilikle söylüyorum. Ancak burası hariç diğer hiçbir siteden bu şekilde tehditvari bir yaklaşım görmedim göreceğimide zannetmiyorum. Yazdıklarımdan dolayı üyeliğim düşecek ise varsın düşşün
Açıkçası uzun zamandır yazmak istediklerimi kısaca olsada özetlemeye çalıştım.
Umarım yazdıklarım forumumuzu daha ileri taşımak amacıyla eleştiriye açık yapıcı ve paylaşımcı bir birliktelik için dikkate alınır,
Saygılarımla...
Yer imleri