Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 41 ile 47 arası

Konu: GrandePuntoTR Yönetiminden Önemli Duyuru

BedirhaN .
    bedirhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    57 AT 770
    Edilen teşekkür: 15

Selamlar... Beni bilen arkadaslar bilir bilmeyenler için söyleyim TeamPalio.com un yöneticisiyim. Mevzulardan gelen mail ile haberdar oldum. Aşağı yukarı sitemizin içerikleri aynı sizinki punto bizimki palio tek fark bu.

Forum sitelerinde bu tür olayların olması artık normal çünki sitenizdeki potansiyeli gören kisiler bundan kendilerine pay çıkarmak için sitenizden insanda çalacaklardır resimde... Fakat benim dikkat çekmek istediğim olay şu ki zaten sizin sitenizde bulunup size destek veren kisiler bellidir. Ve 3-5 kisinin lafına kanıp baska sitelere yol alacaklarsa bırakın alsınlar herkesin kendi bileceği iş.

Biz Teampalio da bunu çok yaşadık ve Teampalio dan bölünüp açılan 4 tane site oldu...
    Ama hiç biri teampalionun yerini tutamaz ve team palio hiç bir zaman yıkılmadı... Giden gider kalan kalır. Zaten gidenlerde gerçek dost değildir...

Bu yüzden bir kardes siteniz olarak sitenize desdek veriyor canınızı sıkmamanızı diliyorum Saygılar...

2. Bu mesajı için 15 kişi bedirhan'ye teşekkür etti:

hikmet şekerlioğlu
    şekerlioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    07kg993
    Edilen teşekkür: 662

Alıntı Genius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim en basitinden gözüme çarpan konu araç tanıtımı konuları. Acaba neden herkes arabasına yeni birşey yaptığında yeni konu açma ihtiyacı hissediyor anlamıyorum. Herkesin tek araç tanıtım konusu olur ve yenilikler yapıldıkça oradan devam edilir. (ses sistemi gibi konular ilgili başlık altında olabilir) Bir süre sonra aynı arabanın aynı başlık altında 3-4 tane konusu oluyor, bana hiç mantıklı gelmiyor. Bir power box konusu aldı başını gidiyor, aynı konuyla ilgili kaç tane topic olduğunu ilgili başlık altından sizde görebilirsiniz. Neden konular 1-2 tane genel başlığa indirgenmiyor (toplanmıyor). Teknik Yardım başlığına bakıyorsunuz 47 sayfa olmuş. Acaba bunun içinde dublicate tabir edilen çift yada daha fazla aynı içeriğe sahip konu var. Acaba ana başlıklar ne kadar yeterli, gelişen yapıdaki artan konu sayısı ile orantılı mı? Ben burada gözüme çarpan hem yönetimi ilgilendiren hemde üyeleri ilgilendiren konuları dile getirdim. Bunlar eleştirilerim yanında gözüme çarpan ve aksaklık olduğunu düşündüğüm konular.
    evet buna tamamen katılıyorum.aynı konu ile ilgi birden fazla çeşitli başlıklar açılmış,nasılki hava kirliliği,gürültü kirliliği varsa forumlardada konu kirliliği oluşabiliyor.bizde bunun fazlası ile oluştuğunu düşünüyorum.bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum ama özellikle yeni konu açacak arkadaşlar konuları biraz daha araştırıp ondan sonra başlık açarlarsa daha faydalı olur.burada ,birazda biz kullanıcılara daha fazla dikkat etmek düşüyor.

4. Bu mesajı için 3 kişi şekerlioğlu'ye teşekkür etti:

mustafa can
    kronik gp cann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    41DP782
    Edilen teşekkür: 657

aslında bu konunun açıldığı iyi olmuş,ben de bu konuda içten içe rahatsızlık duyuyordum,çünkü kurulduğunu ilk duyduğumda eleştirmekle birlikte,ben de sonradan eleştirdiğim siteye üye oldum.ancak bunu yaparken bu siteye de üye olduğumu ve buradaki üyeliğimden vazgeçmek gibi bir niyetim olmadığını bunun bir problem teşkil edecekse üye olmayabileceğimi söyleyerek üye oldum.ama yine de bunu yaparak bir kabahat işlemişim gibi hissediyordum.Diğer taraftan bunun dünyanın en doğal şeyi olduğunu,internette aynı konuda onlarca hatta yüzlerce site olduğunu da biliyorum.bu durum beraberinde rekabetide getirir diye düşünüyorum.Bence olaya birazda bu açıdan bakalım,açıkcası ben diğer siteleri "düşman" yerine " kardeş" site olarak tanımlamayı daha uygun buluyorum.(elbette etik kurallara bağlı kalmak şartıyla).
    Yönetimdeki arkadaşlar "eleştiriniz varsa söyleyin" demişler madem.ben de bir eleştirimi ileteyim.Yapılan son buluşmamız genel hatları itibarıyla organizasyon olarak mükemmeldi.emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederek ,buluşmanın sonunda hafif bir kırgınlık yaşadığımı da belirtmek isterim.böyle organizasyonlarda herkesi mutlu etmek zordur bilirim ama bu tür organizasyonlarda düzenleyen kişiler ve yöneticiler ev sahibi pozisyonunda olup etkinliğe katılan herkese en azından bir hoşgeldiniz demeli,arada bir ortalıkta görünüp,ne zaman ne yapılacağı konusunda insanlara yol göstermeli diye düşünüyorum.ancak son buluşmada malesef herkes kendi haline bırakıldı,allahtan eşimle birlikte katılmıştım da,birkaç değerli aileyle bir araya gelerek birşeyler yapabildik.ama çevremde tamamen kendi haline bırakılmış bir sürü bekar arkadaş vardı,masalarında öylece garip garip oturuyorlardı.yönetimdeki arkadaşlarsa daha çok kendi guruplarıyla veya daha önceden tanıştıklarıyla kendi alemlerindeydiler.bunun en iyi örneğiyse toplu halde fotoğraf çektirmeyi toplantının sonunda akıl etmeleriydi.sevgiler.
    İNSAN YAŞADIKÇA DEĞİL,YAŞAMADIKÇA YAŞLANIR..

6. Bu mesajı için 2 kişi cann'ye teşekkür etti:

kerem kerem
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 37

herkesin iyi niyetli , seviyeli ve elinden geldiğince bütün samimiyeti ile konulara katkı sağlamaya çalıştığını düşünüyorum. Arda nın teknik konular ile ilgili açıklamaları , Erdi nin bütün samimiyeti ile verdiği cevaplar ; hepsi bir bütünü oluşturuyor. inş bir gün tanışmak dileği ile iyi forumlar...

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

Üst tarafdaki mesajlara bakınca, sanırım en büyük sorun, forumda bulunan mesaj kalabalığı. Alakasız konuların yada aynı konudan birden fazla olması yada konularda bulunan alakasız mesajlardan şikayet ediliyor..

Anlamadım bir nokta ve sadece meraktan soruyorum..

Konu içlerinde bulunan çok alakasız mesajlar silinince neden kıyamet kopuyor.. vede bu kıyamet koparma neden herkesin gözüne sokula sokula yapılıyor..

Bunları yapan kişilerin art niyetli davrandığını düşünmeden edemiyorum...

Yönetim olarak elimizden geldiği kadar şeffaf bir yönetim göstermeye çalışıyoruz.. Bunun en basti örneği bütçenin herkese açılmasıdır ki ben hiç bir forumda böyle bir uygulama görmedim..

Arada, bizden yada sistemden kaynaklanan sorunlar olabilir ama bunları yakalayınca!!! ortalığı ayağa kaldırmak yerine bizleri özelden uyarmanız yada en azından suçlamadan uzak bir şekilde yapıcı olarak bildirmeniz bizleri çok sevindirecektir.
    Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...

9. Bu mesajı için 7 kişi İbrahimKC'ye teşekkür etti:

Kurtuluş Uyanık
    kurtuluş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06BE0027
    Edilen teşekkür: 52

Bazen her yapılan işi eleştiren, beğenmeyen hatta karşı çıkan olacaktır ama zarar verilmeye çalışılıyorsa buna önlem almak gerekir. Hiçbir çıkar gözetmeden çalışan yönetimdeki arkadaşlara ve yönetime destek olan diğer arkadaşlara bizim de destek olmamız lazım. Yönetimin açıklamalarından anladığım kadarıyla siteye zarar vermek isteyen kişiler var. Herşeyin herkesin istediği gerçekleşmesi zordur çünkü her birey ayrı bir düşünce ve ayrı bir hayat tarzı demektir. Yapılanları eleştirmek yada yapılanları yıkmak en kolay olandır. Yönetimdeki bütün arkadaşlar olgun ve yeniliklere açık insanlar. Üstüne basa basa da söylüyorlar bizi eleştirin hatta uyarın diyorlar. Herkes bunu yapamaz arkadaşlar çünkü belli bir olgunluk ve profesyonellik gerektirir bunu yapmak.
    Atalarımız ne demiş meyve veren ağaç taşlanır. Haddim değil ama ama ağacı kurutmaya çalışan varsa ayrılsınlar kendi istekleri ile.
    Eleştirelim ama kırıcı olmadan. Yönetime, siteye emeği geçen, bilgilerini paylaşan arkadaşlara desteğimi iletir ve bütün forum üyelerine saygı ve sevgilerimi sunarım.
    Hayatında her şey ters gidiyorsa BELKİ SEN TERS YÖNE GİDİYORSUNDUR... Eski Kullanıcı Adı: ckentli

11. Bu mesajı için 5 kişi kurtuluş'ye teşekkür etti:

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Bazı arkadaşların amacı üzüm yemek değil--bağcıya sopa çekmek...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 3/3 İlkİlk 123