Genius Nickli Üyeden Alıntı
Benim en basitinden gözüme çarpan konu araç tanıtımı konuları. Acaba neden herkes arabasına yeni birşey yaptığında yeni konu açma ihtiyacı hissediyor anlamıyorum. Herkesin tek araç tanıtım konusu olur ve yenilikler yapıldıkça oradan devam edilir. (ses sistemi gibi konular ilgili başlık altında olabilir) Bir süre sonra aynı arabanın aynı başlık altında 3-4 tane konusu oluyor, bana hiç mantıklı gelmiyor. Bir power box konusu aldı başını gidiyor, aynı konuyla ilgili kaç tane topic olduğunu ilgili başlık altından sizde görebilirsiniz. Neden konular 1-2 tane genel başlığa indirgenmiyor (toplanmıyor). Teknik Yardım başlığına bakıyorsunuz 47 sayfa olmuş. Acaba bunun içinde dublicate tabir edilen çift yada daha fazla aynı içeriğe sahip konu var. Acaba ana başlıklar ne kadar yeterli, gelişen yapıdaki artan konu sayısı ile orantılı mı? Ben burada gözüme çarpan hem yönetimi ilgilendiren hemde üyeleri ilgilendiren konuları dile getirdim. Bunlar eleştirilerim yanında gözüme çarpan ve aksaklık olduğunu düşündüğüm konular.