Alıntı HKNZHR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende bişiler yazim.. öncelikle konu benim arabam olunca her siteye girip üye oluyorum... kimsede oraya üyesin buraya degilsin falan filan diyemez tabi.. benimde onlinegame adı altında yaklasık 3000 üyenin kayıtlı oldugu bi site var bu işlerden yeterince anlıyorum... bazı yöneticilerin sergilemiş oldugu tavır ve katı kurallar hoş olmamaktadır... burda sizlere ornek vermicem cunku bunlar benim sorunum degil... bazı şeylerin bana cok sacma geldigini söyleyebilirim.. Ser kürsü diye bi bölüm acılıyor.. adam futbol konusuyor diye ceza alıyor... ne bilim mesela hangi yönetici arkadasın fikri bilmiyorum ama neymis turkcenin dogru kullanılması.. die bisi vardi aksi taktirde ceza.. 4000 kişi var diyorsunuz sitede bukadar adamın icinde bu işlerden anlayan tek siz degilsiniz... o yuzden uyelere bakış acınızı degiştirmeniz lazım... kimse kimseye muhtac degil... biraz daha dikkat pls
teşekkür ederiz hakan yapıcı eLeştiri ve görüşLerin için,
hep beraber eLimizden geLenin en iyisini yapmaya çaLışıyoruz, sonucunda hepimiz insanız, hataLarımız oLabiLiyor. önemLi oLan iLeride tekrar aynı davranışın sergiLenmemesi.

üyeLere bakış açımız; onLarsız buranın bir hiç oLduğunu biLdigimiz için, herkes bizim için çok kıymetLi. zaten mantıken de bir forumun yönetimi, biriLerini atmak için uğraşmaz, aksine üye toparLamak için ugraşır. ancak üye kendisi siLin diye diretiyorsa da, eLimizden başka birşey geLmez.

teşekkürLer