peki bu sistem ne zaman gelecek bi bi,lginiz varmı
tahminim vites geçişlerindede ayrı bir kavrama sistemi ile ivmelenmeye ara vermeyen geçişleride dolayısı ile hissettirmeyen ve daha çabuk hızlanmayı saglayan bir sistem olmalı..
peki bu sistem ne zaman gelecek bi bi,lginiz varmı
dsg de var da dualogicte var mı bilmiyorum...
dsg de bunu büyük yenilik die tanıtmışlardı...
Bravo'da çift kavrama kullanılmayacak mıydı?
dualogic viteste yakıttannasıl memnun olabiliyorsunuz anlamıyorum valla
Bir kere izmite gidip geldim.Gitmeden fulleyip gittim,dönüştede aynı şekilde fulleyince 283 kuruş yakmış oldu...Şehirler arasında bu deger birde...
kullanıma bagli birsey o, dualogic sanzımandan en memnun olmayan nefret eden kişi benimdir belki bu sitede ancak o konuda hakkını yemeyelim tuketim sarfiyatı yok hatta hangi sartlarda hangi devirde kullanılması gerektigini gayet iyi ayarladıgı için 100 kullanıcının 90 ından daha bile az yakıyordur duz sanzımana gore. Zaten fabrika verileride daha dusuktu diye hatırlıyorum. Bildigimiz baskı balata sistemi bu sistem.
GP'ye çift kavrama gelirse (Bravo'ya geleceği söyleniyor Brovaya gelirse GP'ye de gelmesi muhtemeldir), işte o zaman CVT Jazzımı sattıktan sonra yeni kasa Jazz (Kasımda gelecek olan yeni kasa jazzda ishift şanzıman bulunuyor ve ishift, günümüzdeki civic HB'lerde de hali hazırda kullanılıyor) almak yerine GP'yi ciddi ciddi düşünürüm.
Konu sofokles2000 tarafından (14/09/2008 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
çift kavramayı bırak 4 lu kavrama yapsa fiat, hondanın cvt sanzımanının ellerine su dokemez i-shift de bunun daha ilerisi sanırımpunto istiosanız baska bahane bulun bence
![]()
i shift in yarı otomatik bir sanzıman oldugunu biliyorum ben test etmedim ancak bu sanzıman honda tarafından kullanılıyorsa ustelik civic sprot da dahi kullanılıyorsa bizim puntolardaki gibi gecikmeli çalıştıgına ihtimal dahi vermiyorum, performans olarak asla geriye donmez japonlar, aynı performansı daha dusuk tuketimle kazanmış olmalılar bu sanzımanla.
istanbulda anaadolu yakasında dualogic şanzumanı test etmek istiyorum bi çok bayii telfonla arradıııııım ama bayilerde test aracı yok neden acaba . güvenmiolamı arabalarıına sizlerin bildiği bi otomatik bi test aracı varmı buradaki bayilerde
bu dualogic sistemi merak ediodum we test te edememiştim çok aydınlatıcı olmuş teşekkürler...
arkadaşlar otomatik punto düşünüorum. istanbuldaki bailerde dizel otmatik var oda tek bi yerde . neyse onu test ettik ama benim amacım benzinlii test etmek.
isteğime gelince biraz tuhaf bi istek ama bu geldi akima ne yapayim bu araçtan elinde olup bana test için müsade edebilecek bi arkadaş varmi burlarda.
şöle bi 10 km yol gitsek yeter.karşiliğinda üzerime düşeni yerine getirmeye raziyim.ilgilenenler mesaj atsınlar detayları konuşalım
ben istanbul ümraniyedeyim. istanbulun heyerine gitmee raziyim
Sizlerde takdir edersiniz ki, dualogic kullanan herkes öyle yada böyle, şurası olmamış,burası idare eder gibi cümleler kullanmış.
Ben dualogic ve DSG kullandım.DSG otomatikse dualogic ne,dualogic otomatikse DSG ne, o kadar fark ediyor derim.(DSG 4500tl bu arada)
Ben performansın, sollama esnasında hayat kurtarması gerektiği kanaatindeyim.Dualogic adamı öldürür arkadaşlar.Tavsiye etmem.(en azından uzun yolda bol araç sollayacaksanız).
FIAT her şeyi halletmiş ama, otomatik, alfadaki Q-tronik olmalı. Dualogic hayal kırıklığı olur derim.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri