Alıntı cenkeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet arkadaslar son Fiat geyigini soyleyeyim de gulun biraz, ben guluyorum ama sinirden. Daha once yol bilgisayari ile ilgili postlarda mesajlarim var. Artik aliskanlik oldu call center aramak. Son olarak geldigim asamada 2007 aralik ayina kadar 3 satir, ocak ve subatta 2 satira donanim degisikligi yapildi, sonra mart ayinda tekrar vazgecerek 3 satira donanim degisikligi yapildi cevabi aldim. Bir firma yaptigi hatayi kabullenmemek icin boylesine komik cevaplarla musteriyi magdur edebiliyor. Bu boyle oldugu surece Fiat' in marka imaji hicbir zaman duzelmez simdiden 1 musteri kaybettiler bir dahaki arac alimimda full+full araci diger araclarin yari parasina satsalar bile yanindan bile gecmeyecegim. Cevremdeki herkese bana yasattiklarini anlatiyorumki hataya dusup onlarda aldanmasinlar. Aldanmasinlar diyorum cunku Fiat ozellikleri tam olan aracla test surusu yaptirip satis yapiyor ama aldiginiz arabada donanim eksilterek teslim ediyor 50-100 liralik yol bilgisayari ekrani ve tus aydinlatmasi icin yaptiklarina bakin.
Yokya palavranın daniskası, biz kasımda teslim aldık arabayı,hatta türkiyede belki ilk 2 satırlı ekran bize denk geld, burda konuyu açtığım zaman herkes aracınız active olmasın dedi defalarca,kısacası bir fabrika hatasının kurbanı olduk ama kabullenmedi kimse, ve bir sonuç alamadık ne yazıkki