ugungor Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar,
konu ile ilgili yazılanları bastan sonra okumaya calıstım. fiat yada tofaş ile ilgili kanaatim sudurki bu adamlar icin musterinin hic ama hicbir onemi yok.
musteri hizmetleri diye bir yerde bilgisiz, vurdum duymaz, yaptıgı işin onemini anlayamamıs ve belkide motivasyonsuz insanlar var. bu insanlar sizin ısrarlı ve haklı sorularınızı gercekten komik!!! cevaplar vermekte cok yetenekliler ve ısrarcılar. somut ve tatmin edici bir cevap bulmanız imkansız.
Firmanın yaptıgı anlamsız ve zamansız donanım degisiklikleri ve kanımca imalat hataları!!!, bayilerin ve servislerin bilgisizligi, firmanın yaptıgı hataların arkasında durmayısı, bu konularla hic ilgilenmemesi ve musteriyi yok sayarak problemleri cozmeye yonelmemesi herseyi ozetliyor.
tum bunları 3satır yol bilgisayarı-direksiyon ısıkları konularındaki tecrübelerimle yazıyorum. okumayan arkadaslar forumda o konuyu bir okusunlar lutfen...
tofaş yada fiat bana göre 20 yıl oncesinden farklı değil ve hatta goreceli olarak daha kotu. bakmayın satıs rakamlarına, aracın donanımına, fiyatına.... kalite yok, satıs sonrası destek yok. katologlar bile yanlış...ne aldıgınızı bilmeyerek alıyorsunuz.. sapkadan ne cıkarsa olmus.. tavsan da cıkar, arabada cıkar...
ama ayrıca üzülüyorumki biz bunları yasamayı hak eden bir ülke olmusuz.. belki de tum problemler buradan kaynaklanıyor.. kendime de soruyorum.. bunları foruma yazmakla ne olacakki??
Yer imleri