Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bizim forum değil forumdonanım haber olsun hatta vw nin kendi forumlarında bile millet şikayetçi ayrıca iç mekan kalitesi demişsin kalite falan yok kardeşim tipik b sınıfı öyle golf kalitesi falan bekleme punto gibi bildiğin sert plastik daha geçen ibiza ile karşıya geçip geldim yani sen beğendiysen sorun yok ama kesinlikle punto satılıp alınacak araç değil dsg ile duologis kıyaslamsına gelince duologic dsg kadar konforlu değil sonuçta manuel vitesin üzerine yapılmış bir sistem ama şu bir gerçek ki dsg nin duologic e göre sorun çıkarma olasılığı yüzde 50 daha fazla her neyse sen beğendiysen sorun yok ama ben o araca asla para vermezdim o ön konsolla resmen dacia modellerine benziyor
Emrecim senın yanlı ve taraflı yorumların olduğunu düşünüyorum. Beni bu forumdan agresif yazılarınla ve fevri tavırlarınla zaman zaman soğuttun hatta tebrikde ederim. Hazır bu foruma eskisi kadar yazmayacağımdan söyleyeyim.Zaman kimin haklı olduğunu gösterecek. İşallah ben haklıyımdır. İkimizin hakkında da hayırlısı olsun.

Benim 2008 den beri 3. puntom ben punto düşmanıda değilim halaa severim. İndiğim araba sınıfında çok başarılı ancaaaaakkkk Malzeme kalitesinde asla ama asla Seat kadar iyi değil. Dizayn başarılı, şekil şemal Puntoda daha göze hitap ediyor. Ancak malzeme kalitesi fazla olmasa da bi tık daha kaliteli Seatta.

Şimdi sanayi ağzı yada burada klavye kabadayılığı yapan bazı densiz denyoların DSG yi kötülemesi seni fazlasıyla etkilemiş ancak DSG (7ileri olan) sınıfının en iyileri arasında bugün AUDİ de DSG kullanıyor. Bizim Puntolar AUDİ den iyi mi??? Birde Reanult çift kavrama vitesi muazzam bu iki şanzımana fazla laf dokundurmak haksızlık olur.

Sen FİAT kullan ben VW gurubuna devam edecem. Sıralamam da şu olacak ömrümüz vefa ederse görürsün işallah 1- Seat 2- VW 3- AUDİ diğer muadil skoda felan varda onları istemiyorum.

HAYAT şuan DSG ve TSİ ile bambaşka olacak İşallah. Deneyimlerimi müspet tyada menfiii paylaşırım forumda sizlerden yine bilgide alırım. Ancak girelim şu VW grubuna. HAYIRLISI Emre kardeşim. Allaha emanet ol.