Merhaba 2006 model grande punto 1.4 benzin/lpg araç sahibim aracımda hiçbir sıkıntı yoktu 1000 km lik uzun bi yola gittim direksiyonu sağa cevirdigimde tamda sağ tekerleğin oralardan tak diye bir ses geliyor ses baya fazlaydı biraz azaldı durduğu yerde sağa cevirdigimde belli bi aralıkta tak diye sağ tekerleğin oralardan bi ses geliyo canım sıkıldı bu duruma sanayide birine gittim dedi direksiyon kutusu bozulmus 300 e yaparız sonra guvenemedim bi hidrolik direksiyon revizyon merkezi diye bi yer buldum dedi o 300 e yapan adam yalan soluyor bu sesin bi sıkıntısı olmaz en fazla bu sesi cikarir sadece en son kaldığı yerde arıza lambası yanar getirirsen 800 e yaparız sonra dedim fiat servisine götüreyim usta bindi arabaya yanıma sesin gelmeyeceği tuttu bende dedim kaldırın alttan bakın baktı hiç bi sorunu yok dedi tam çıkarken ses geldi ayaküstü söyle bi baktı bu city arızası 2500 lira değişecek onarilmiyo direk değişiyor dedi city modunda kullanma bu seni en fazla 1 sene götürür sonra yaptı dedi ama direksiyonunda ne sertlesme ne tıkırtı ne titreme hiç bişey yok sadece sağa çevirin ce tak sesi 3 farklı usta 3 farklı fiyat 3 farklı teşhis nolur yardım edin bana ne yapmam lazım tamiri varmi bu işin sorunum nedir hangisi doğru söylüyor çok uzun bi yazı oldu okuyup cevap verenden allah razı olsun