arkadaşım araba var araba var , evo var evo var benimki 105 Hp ama herşeyden önce kulanan şöför var şöför var sen gaza basmazsan o araba kalkmaz inan ferrari bile kalkmaz basmayı bilmezsen arkadaş 1.2 bir araba almış gitmiyor gitmiyor diyordu dün aldım rampada en az yirmi kez kalktım yani adam noldu benim arabaya dedi küçük dilini yuttu ,sen kulanmayı bilmezsen otomatik de olsa gaz ayarın yoksa ayağında o sattığın evoyu getir şimdiki arabanıda getir sen kullan bide kullanmayı adam gibi bilen arabaya adam gibi bakım yapan birine denk gelsin eski aracınla seni yolda tokatlar haberin olsun. Benimde ikinci puntom demekkki biz arabadan anlamıyoruz ki çalıştığım şirketette herkes araba alacakken bana danışır o çok övdüğün dsg kaç adet mekatronik arızası veriyor bir bilsen ama yinede saygılıyım kazasız belasız sürüşler diliyorum ama kötü mal elbet vardır biz zaten burada fiat'ı bir çok konuda eleştiriyoruz ama bu arabalar b sınıfı kalkıpta c-d sınıfı performans beklemek hayal perestlik. Geçen de yakıt istasyonunda lastiklere hava basıyorum sözüm meclisten dışarı bir apaçi geldi GP yi yapmış modifiye ama anlamadığı belli abi ben her çukuru hissediyorum bir baktım daha lastiğine kaç bar basacağından haberi yok önlere az arkaya fazla zaten yay kesmiş ucube jant takmış senin dedim altına aynı şartlarda versek bmw 5.20 çok fmu farklı olurdu önelere dedim 32 arkaya 30 kışlıksa ön 34 arka 32 daha bundan haberin yok dedim gel bidde buna bin bakalım dedim ondan sonra konuş yani sonuç olarak eleştirilerinizi aldık biz kullanmaya devam edicez size güle güle burda puntosunu bravosunu lineasını satıp aramızda olan bir sürü insan var onlarda başka araç aldılar ama böyle konu açıp gitmediler dsg konusunda kardeşim doğuş otoda servis mühendisliği yaptı tamamemen sökülen şanzımanları gördüm ustalar neler anlattı neler AVANTAJIDA VAR DEZAVANTAJI DA!