Puntoyu bilmem de benim linea düzde 200 görmez. 4000 devirde 170 falan yapıyo zaten biraz eğim şart. Punto 6 ileri belki biraz farklı olabilir ama baskın sağlam olacak motorun sağlam olacak anca öyle 200 ü rahat görür
Puntoyu bilmem de benim linea düzde 200 görmez. 4000 devirde 170 falan yapıyo zaten biraz eğim şart. Punto 6 ileri belki biraz farklı olabilir ama baskın sağlam olacak motorun sağlam olacak anca öyle 200 ü rahat görür
Abi baskı balata da sağlam motorda yaşına göre çok çok diri. Düz yolda 170e aşırı rahat çıkıyor 180ide biraz kökleyince görüyor fakat sonrası ızdırap resmenHafif eğimde 200e çıktı ve daha da giderdi ama ben zorlamadım. Fakat hiç titreme zorlama yoktu araçta güven verdi açıkcası bana 200de bile
170 180 i zorlanmadan görüyorsa kalanına gerek yok bence son sürat ön2mli ama dediğim gibi 170 180 ler de az sürat değil. Ben düzde bu araçların 200 ü rahat görebileceğini sanmıyorum anca son sürat olabilir o da zat3n aracı bir hayli yoruyor. Eğimde o hızları görebilir ona lafım yok ya da chipleyince 200l eri görebilir denemek lazım. Geçen t.dağdan gelirken bastım biraz 4 yetişkin 1 çocuk 150 160 rahat gördü üstüne zorlamadım hiç bir ara bi tsi sollarken solda beni sıkıştırınca eğimde bi 170 i geçer gibi oldum o kadar dediğin gibi gidişlerii iyi bizim araçların şahsen aracımdan memnunum çok şükür bir de traktör gibi çalışmasa çok daha memnun olacam![]()
Arkadaşlar 180 200 basıyorsunuz iyi güzelde o hızlarda aracı nasıl yolda tutuyorsunuz ? Ben 110 ve üzerine çıktığımda bile aracı yolda zor tutuyorum daha fazla hıza çıkmaya korkuyorum, rüzgarı alta çok alıyor ve havada gider gibi direksiyon boşa çıkıyor iki elimde sımsıkı yapışmak zorunda kalıyorum. Bir defa otobanda yüklü iken 160 a kadar bastım araç daha gidecekti ama sanki tekerler yerden kesilmiş gibiydi daha fazla basamadım.
Puntolar şehir içi için çok güzel ama bence uzun yol performansı çok kötü, eski aracım doğan bile 150 160 basınca yere iyice yapışırdı punto bastıkça kanatlanıp uçacakmış gibi oluyo![]()
punto aerodinamik açıdan iyi bir araç yani aslında yola iyi tutunur tabi lastik de önemli ve neticede sınıfı belli ama doğan şahin gibi aerodinamik sıfır bir araç nasıl daha iyi olcak tabi kıyaslama ancak b sEGMENTİ İLE OLMALI KALKIM BMW AUDİ gibi ya da focus astra il bile kıyaslamak yanlış olur ki bazı c segmentlerinden de iyi aslında bu konuda özellikle süspansiyonu çok yumuşak araçlarda yarışır bende c segmentide olsa yol tutuşunda ama bu sefer konfor olmuyo![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri