Çok ilginç gerçekten...
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Çok ilginç gerçekten...
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
ilginçmi sadece. Kaç gündür destan yazan arkadaşlar vardı.uzun bir yorum bekliyorum
Ahhh O araba bende olacak ki! " Peugeot 208 1.0 - Peugeot 208 GTI " - Oto Test | Otodünya
.....
Tabii ki, önce ilginç olanın ne olduğunu söyleyeyim,sizin üslubunuz ve bilgisizliğinize rağmen sert konuşmanız. Bu çok ilginç.
Alın size uzun yorum; bu yazı kanıtları olmayan bir yorum yazısıdır. Bunu belirtelim.
Ikincisi,sizin kendinizi karşılaştırdığınız durumlar bambaşka. Öncelikle burası bir pist. Çeşitli virajlar var ve bunlar sonuca tabii ki pilotaj ile yansır. Yani şoför iyiyse tabii ki fark eder.
Sizin yaptığınız bunun gibi pistlerde değil,sokakları kullanmak. Çoğumuzun kızdığı bu. Genel bakarsak,o yollarda yarışlardaki gibi virajlar,şoförü zorlayacak şeyler yok. Ya roll,ya da drag yapıyorsunuz ki bunda pilotajdan çok aracın teknik özellikleri etkilidir. Sizin yarışta bir de dış etmenler var,yani trafikteki araçlar,yayalar. Bu çok yanlış. Bakın bu adamlar piste gidip yapmışlar işlerini. Sizse sokakta gecenin bi körü drift yapan serserilerle aynı şekilde yapıyorsunuz bu işi. Size serseri demek benim haddime değil,öyle olmadığını düşünmek istiyorum ama hem üslubunuz hem de bu konuştuğunuz,yaptığınızı iddia ettiğiniz şeyler bunun aksini düşünmeme sebep oluyor. Aynı fikirde olduğumuz kişiler de var. Yani biraz dikkat lütfen konuşmaya.
Gidin pistte,trafiğe kapalı alanlarda yapın diyorum,bundan daha iyi niyetli ve doğru bir şey olabilir mi?
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri