Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
120 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Yarışa hazırlık meydan okuma t-jet ile 0-200

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

Puntoma satılık ilanı koymuş ve istanbulda triumph daytona için anlaşma yapmış bir motorcu olarak yazıyorum... Çok motorcu arkadaşımın cenazesine gittim, inşallah bir gün senin de cenazene gelmeyiz.... Mezarlıklar senin gibi insanlarla dolu.... Geçmiş olsun.... Allah taksiratını affetsin...

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı zahirbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erhan sen bursa danmısın ben bursa ya sıksık gelirim. görüşelim
    bulvar yolunda çok bmw ye rüzgar yaptım. beni faceden ekle

https://www.facebook.com/zahir.onen?ref=tn_tnmn
    Hehe ruzgarlidiginiz bmwler 1.6 125 beygirlik atmosferik bmwlerdir , sizinle gorusmeye luzum duymuyorum bos insanlarla isim olmaz siz hem bos hem cahilsiniz tjet sportum var kici kirik tjet dinamikle artislik yapmaya calisiyorsunuzben tjet sportu yetersiz bulup araci satip gti cupragibi araclari sorgularken yapmis oldugunuz bu sacma muhabbete ve bilgisizliginize guluyorum siz bmwlere ruzgar yapmadan once bilgi daarcinizi genisletin ; dedim ama tabi bilgileri depolayacak bi beyin varsa

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zafer .
    F3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    10 F 3000
    Edilen teşekkür: 30

Zahir bey yazdıklarınızı başından beri okuyorum da araç ile ilgili teknik bilginiz gerçekten çok zayıf. Çok amatörce basit ve cahilce konuşuyorsunuz. Yok rüzgarladım yok makasladım yok bağımlılık vs. kendinize çok fazla güveniyorsunuz bu kadar fazla güven iyi değildir. Balıkesire yolunuz düşerse yeni aracım 1.4 tsi ile uygun bir yerde deneriz araçları sonra gelir burda yazarsın sonuçları tabi yazabilirmisin onu bilemiyorum

haydar canoglu
    ion brcan157 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06BR157
    Edilen teşekkür: 45

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30 saniye surmedenmi dostum beni cok gulduruyorsun yahu 30 saniye demek ulan cok guldum yahu gelelim obur konuya siz torkun ne ise yaradiginda bi habersiniz beygirinde oncelikli olarak sunu soyliyimde daha fazla konusamayin dizel arac hatta turbolu araclarin genelitork degerini fazla verir ama bes para etmez cunku 1700 devirde 1000 tork versede bi ise yaramaz cunku sen 1700 devirde daha henuz kalkamamis muhtemelen kadranin 20 kmyi gosterecktir 20 km hizla giderken torkun birak 300u 500u 1000 olsa neye yarar bak bunada guldum tork ilk hizlanmadaki cekis kuvvetidir size sadece ilk hizlanmada 0.3 saniye yani 3 salise kadar yardim edebilirki buda dizel araclarin vahim bir durumudur cunku sizin araciniz 3 salisede ancak 5km hizlanir buda demektirki sizin araciniz aurise maksimum yarim saniye dayanabilir bu yuzden drag yarislarinda rollde kullanilan araclar secilmez torkuyuksek araclar secilerek ilk kalkisin iyi olmasi amaclanir zaten drag yarislarinin geneli kisa mesafede sona erer.. daha fazla konusmaya luzum oldugunu dusunmuyorum 30 saniyede yazdigim bu yaziyi siz 30 saniyede okurken belki , bi ihtimal 30 saniyenin icten yanmali motorlar aleminde ne kadar uzun bir sure oldugunu anlamissinizidir bu arada 30 saniyeye gercekten cok guldum dostum tesekkur ederim guzel espiri ;D
    erhan,çok boşsun odun gelmişsin ama bu yaşına kadar gardrop bile olamamışsın arkadaşımı uygun bi zamanda bulursam senin için video çekicem profosor belki demek istediğimi ozaman anlarsın.
    FALCON SLOT

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

zahir baba
    zahirbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 29

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hehe ruzgarlidiginiz bmwler 1.6 125 beygirlik atmosferik bmwlerdir , sizinle gorusmeye luzum duymuyorum bos insanlarla isim olmaz siz hem bos hem cahilsiniz tjet sportum var kici kirik tjet dinamikle artislik yapmaya calisiyorsunuzben tjet sportu yetersiz bulup araci satip gti cupragibi araclari sorgularken yapmis oldugunuz bu sacma muhabbete ve bilgisizliginize guluyorum siz bmwlere ruzgar yapmadan once bilgi daarcinizi genisletin ; dedim ama tabi bilgileri depolayacak bi beyin varsa

kardeş kırıcı olmanın anlamı yok. buradan 7 seceremede söve bilirsin meydan boş.Yinede fazla tavsiye etmem. tanımadığın insan ne çıkacağı belli olmaz. ama suç bende özür dilerim adam yerine koydum

zahir baba
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı F3000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zahir bey yazdıklarınızı başından beri okuyorum da araç ile ilgili teknik bilginiz gerçekten çok zayıf. Çok amatörce basit ve cahilce konuşuyorsunuz. Yok rüzgarladım yok makasladım yok bağımlılık vs. kendinize çok fazla güveniyorsunuz bu kadar fazla güven iyi değildir. Balıkesire yolunuz düşerse yeni aracım 1.4 tsi ile uygun bir yerde deneriz araçları sonra gelir burda yazarsın sonuçları tabi yazabilirmisin onu bilemiyorum

teşekkür ederim inşallah bigaya gelmeyi düşünüyorum. kısmet olursa yaparız bir video ben cesaret edemezsem sen yüklersin videoyu facem açık eklersen paslaşırız

zahir baba
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı brcan157 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erhan,çok boşsun odun gelmişsin ama bu yaşına kadar gardrop bile olamamışsın arkadaşımı uygun bi zamanda bulursam senin için video çekicem profosor belki demek istediğimi ozaman anlarsın.
    ustam sağol. MAL dan anlıyon. Bende birtek ben bunun dilinden anlamıyorum sanıyordum.

haydar canoglu
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06BR157

hayır hiç birşey yapamıyorsan aç bi google yaz oku araştır.yahu altında tjet sport var diye bizim tecrübelerimizden dolayı verdiğimiz örneklerle alay etmenin bir anlamı yok.ben sanada cevap verdim zahirbaba ama kalkıpta seninla alaycı bi şekilde değil.örneğin steingp'nin leonunu gecemezsin dediğim gibi.bu sadece bi yorum biz burda yorum yapmak için burdayız.yoksa bizde biliyoruz tork'un yıllardan beri ne bilim iş makinalarında kamyonlarda falan kullanıldığını aslında amacı çekiş gücü olduğunu yada nasıl söyliyim bi kamyoncunun 1.viteste arkasında, atıyorum 30 ton yükle cıktığı gibi.fakat günümüzde tork'un özellikle dizel araçlarda alt devirlerde ve ara hızlanmalarda ne kadar etkili olduğunu hatta ve hatta tork' eşittir beygir olduğunu hiç birşey bilmiyorsan aç oku.benzinli araçlarda yüksek devirde torkun yayıldığını ve serileştiğini ayrıca hp'nin burda önemli olduğunu, alt devirlerde düşük olduğunu bil,rezil olma..ama nerde.. o arkadaşa farklı yerlerden elli tane metin atardım burdan ama gerek duymuyorum çünkü o klasik dar görüşlü ve km de 40 45 kurus yakıp efendime söyliyim 100 km/h dan sonra süratlenip bunu 75 hp lık dizel araçın torku ile kıyaslayıp zevk alan bir arkadaş.sağlık olsun ben hem seri hemde ekonomik olmayı seçtim zaten.ve bindiğim arabayı da en iyi ben tanıyorum.ama kalkıp hiç kimseyle yaşıma başıma bakmadan alay etmetim.bu yazıları misafirlerde okuyor komik düşme kardeş.
    FALCON SLOT

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Zahir bey,seviyeyi düşüren burada ben değilim,sizin burada yaptığınız tatlı tatlı atışmak ta değil,resmen sidik yarıştırmak. Hayatımda bir kere kaza yaptım,onunla da Tigra'ya Murat 124 ile kafa tuttum dediniz ki zaten bu sohbetin seviyesi benim için bitmiştir.

Murat 124 65 beygirlik 1.3 motorlu atmosferik bir araç
    Opel Tigra 90 beygirlik 1.4 motorlu 16 valfli bir araç

Bu noktada ben de sizin araçlar hakkında teknik bilginizin oldukça zayıf olduğuna katılıyorum diğer arkadaşlar gibi.

Seviye derken,burada ''MAL'' yazıyorsunuz. Haydar bey de buradan ''boşsun,odunsun'' gibi muhabbetler yapıyor. Seviyeyi ben mi düşürüyorum acaba? Kendinize gelmenizi rica ediyorum. Moderatörler de bu konuyu görünce gerekli uyarıları yapacaklardır.

Son olarak,neyi okuyup okumayacağımı da size sormayacağım,dediğim gibi allah taksiratınızı affetsin. Umarım kazasız belasız,kimseye rahatsızlık vermeden gazlarsınız.

Sevgiler.
    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
    2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
    2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz

Punto Forum - www.grandepuntotr.com

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

zahir baba
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı brcan157 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır hiç birşey yapamıyorsan aç bi google yaz oku araştır.yahu altında tjet sport var diye bizim tecrübelerimizden dolayı verdiğimiz örneklerle alay etmenin bir anlamı yok.ben sanada cevap verdim zahirbaba ama kalkıpta seninla alaycı bi şekilde değil.örneğin steingp'nin leonunu gecemezsin dediğim gibi.bu sadece bi yorum biz burda yorum yapmak için burdayız.yoksa bizde biliyoruz tork'un yıllardan beri ne bilim iş makinalarında kamyonlarda falan kullanıldığını aslında amacı çekiş gücü olduğunu yada nasıl söyliyim bi kamyoncunun 1.viteste arkasında, atıyorum 30 ton yükle cıktığı gibi.fakat günümüzde tork'un özellikle dizel araçlarda alt devirlerde ve ara hızlanmalarda ne kadar etkili olduğunu hatta ve hatta tork' eşittir beygir olduğunu hiç birşey bilmiyorsan aç oku.benzinli araçlarda yüksek devirde torkun yayıldığını ve serileştiğini ayrıca hp'nin burda önemli olduğunu, alt devirlerde düşük olduğunu bil,rezil olma..ama nerde.. o arkadaşa farklı yerlerden elli tane metin atardım burdan ama gerek duymuyorum çünkü o klasik dar görüşlü ve km de 40 45 kurus yakıp efendime söyliyim 100 km/h dan sonra süratlenip bunu 75 hp lık dizel araçın torku ile kıyaslayıp zevk alan bir arkadaş.sağlık olsun ben hem seri hemde ekonomik olmayı seçtim zaten.ve bindiğim arabayı da en iyi ben tanıyorum.ama kalkıp hiç kimseyle yaşıma başıma bakmadan alay etmetim.bu yazıları misafirlerde okuyor komik düşme kardeş.
    tekrar teşekkür ederim

sen düzeyli bir şekilde geçemezsin dedin bizde belki dedik umudumuzu kırmadık.kimseye hakaret etmedik vay bana bunu diyemezsin ben herkesi geçerim diye iddam yok. 106 gti benle oynuyor otobanda. fabia rs polo gti 200 le giderken etrafımda dolandı. bunlarıda yazıyorum. iddamız kendi sınıfımızdakı araçlarla.

zahir baba
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zahir bey,seviyeyi düşüren burada ben değilim,sizin burada yaptığınız tatlı tatlı atışmak ta değil,resmen sidik yarıştırmak. Hayatımda bir kere kaza yaptım,onunla da Tigra'ya Murat 124 ile kafa tuttum dediniz ki zaten bu sohbetin seviyesi benim için bitmiştir.

Murat 124 65 beygirlik 1.3 motorlu atmosferik bir araç
    Opel Tigra 90 beygirlik 1.4 motorlu 16 valfli bir araç

Bu noktada ben de sizin araçlar hakkında teknik bilginizin oldukça zayıf olduğuna katılıyorum diğer arkadaşlar gibi.

Seviye derken,burada ''MAL'' yazıyorsunuz. Haydar bey de buradan ''boşsun,odunsun'' gibi muhabbetler yapıyor. Seviyeyi ben mi düşürüyorum acaba? Kendinize gelmenizi rica ediyorum. Moderatörler de bu konuyu görünce gerekli uyarıları yapacaklardır.

Son olarak,neyi okuyup okumayacağımı da size sormayacağım,dediğim gibi allah taksiratınızı affetsin. Umarım kazasız belasız,kimseye rahatsızlık vermeden gazlarsınız.

Sevgiler.

MAL diye sana yazmadım özür dilerim.

16 yaşındaydım 124 ile yarışırken. ne kadar bilgim olabilirki. ama yine yarışırım felsefe aynı illa bir yerde kıstırıp geçerim.pilotaj farkı.

benim dediklerimi anlamayana aşşağıdaki linki okumalarını tavsiye ederim

Ahhh O araba bende olacak ki! " Peugeot 208 1.0 - Peugeot 208 GTI " - Oto Test | Otodünya

mutlaka okuyun

Cenk Doğu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi

Çok ilginç gerçekten...

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Birbirimize gardrop cahil filan demeyelim beyler bir zahmet.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

zahir baba
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı cdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok ilginç gerçekten...

ilginçmi sadece. Kaç gündür destan yazan arkadaşlar vardı.uzun bir yorum bekliyorum

Ahhh O araba bende olacak ki! " Peugeot 208 1.0 - Peugeot 208 GTI " - Oto Test | Otodünya

.....

haydar canoglu
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06BR157

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birbirimize gardrop cahil filan demeyelim beyler bir zahmet.
    ercanın yazdıklarını gormezden gelıp benı uyarmanızı kale almıyor aynı sözü cem'e de iletiyorum...burda herkes aracına onem verıyor yada baska bırsey...acıp adama bakarsanız alaycı laflar ve kıcıkırık kelımesını cok ıyı gorursunuz.zaten herhangı gıbı bı beklentım yok forum veya sahıs olarak ama konu ılgımızı cektı yorum yaptık..aynı lafı yıne kullanırım oyle bı adama hiç sıkıntı yok önce kendi uslub bilsin.
    FALCON SLOT

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Beyefendi, ister kaale alın ister almayın o sizin bileceğiniz iş. Ben genel olarak bu tarz kelimeler kullanan herkese hitap ettim. Anlamak isteyen için çok basit bir şey bunu anlamak. Gerginlik yaratacak bir durum yok, lütfen germeyin.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Cenk Doğu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi

Alıntı zahirbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilginçmi sadece. Kaç gündür destan yazan arkadaşlar vardı.uzun bir yorum bekliyorum

.....
    Tabii ki, önce ilginç olanın ne olduğunu söyleyeyim,sizin üslubunuz ve bilgisizliğinize rağmen sert konuşmanız. Bu çok ilginç.

Alın size uzun yorum; bu yazı kanıtları olmayan bir yorum yazısıdır. Bunu belirtelim.

Ikincisi,sizin kendinizi karşılaştırdığınız durumlar bambaşka. Öncelikle burası bir pist. Çeşitli virajlar var ve bunlar sonuca tabii ki pilotaj ile yansır. Yani şoför iyiyse tabii ki fark eder.

Sizin yaptığınız bunun gibi pistlerde değil,sokakları kullanmak. Çoğumuzun kızdığı bu. Genel bakarsak,o yollarda yarışlardaki gibi virajlar,şoförü zorlayacak şeyler yok. Ya roll,ya da drag yapıyorsunuz ki bunda pilotajdan çok aracın teknik özellikleri etkilidir. Sizin yarışta bir de dış etmenler var,yani trafikteki araçlar,yayalar. Bu çok yanlış. Bakın bu adamlar piste gidip yapmışlar işlerini. Sizse sokakta gecenin bi körü drift yapan serserilerle aynı şekilde yapıyorsunuz bu işi. Size serseri demek benim haddime değil,öyle olmadığını düşünmek istiyorum ama hem üslubunuz hem de bu konuştuğunuz,yaptığınızı iddia ettiğiniz şeyler bunun aksini düşünmeme sebep oluyor. Aynı fikirde olduğumuz kişiler de var. Yani biraz dikkat lütfen konuşmaya.

Gidin pistte,trafiğe kapalı alanlarda yapın diyorum,bundan daha iyi niyetli ve doğru bir şey olabilir mi?

mustafa hay
    haybat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Denizli
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 3

boyle sokakda artıslık yapanlara gıcığım zaten dıkkat edın altında super arabası olan yapmaz nerde şahinci murat 131 ci den gelme adam bunlardır daha 1 hafta once kavşakdan kaydırarak gelerek adam nerdeyse bıze carpıyordu 2 3 arabayı sıyırdı direğe geçirdi diğer araba sahıplerınden biri ıkı okkalı yumruk attı agız yuz kan ıcınde kaldı daha dövüceklerdi adamı gelenler tutdu

zahir baba
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

ARkadaşlar konu maksadını aştı. Ben yine başa döneyim 0-200 deneme yaptım videoya çektim 0-100 8.5 sn gibi bir zamana denk geliyor keyifli izlemeler

cenk kardeşim, arkadaşım, abim, senden de özür diledim, daha işi yokuşa sürmenin manası yok sende alttan al he de geç konun anlamı kaçmasın
    Konu zahirbaba tarafından (06/06/2014 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Stok bi tjet 8.5 saniyede egimsiz yolda 100km hiza cikmaz. Bizdede tjet var emmiiiiiiii

Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon