Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
120 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Yarışa hazırlık meydan okuma t-jet ile 0-200

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı grandepunto80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AMA bizim kadran 220 be kardeşim 260 kadranlı leon fr nin gücü o mu yani zorla 220 öylemi zaten istatistik olarak diyosan senin bravo multiair le kapışman lazım izlediğim videoya görede araba 0-80nde çok iyi ama bravo 0-240 çok iyi inş ama izmire yolumuz zor düşer zahir baba bi kısa metraj çeker artık
    Güzel abim, o videoda arkadaş son sürat denemesi yapmıyor ki illa bi hızlanma bi tanede son sürat videosu çektireceniz
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

Burak Arslan
    zhenny22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Mavi
    Plaka
    06 DE 6687
    Edilen teşekkür: 20

Ben onu bunu bilmem de bir araç 140 lik biri 120 lik ise olay zaten benim için bitiktir ayrıca neyin tartışması arkadaşlar bu o hızda giderken allah korusun bir araca captiginizi düşünün tek bize birsey olsa gene iyi o arabada aile olabilir ufak çocuk olabilir hersey olabilir sonuç olarak kaza yapınca karşı tarafı da düşünmek lazım o vicdan azabıni allah yasatmasin inşallah o mesuliyet altına girmek bile insanı ölmekten beter eder araba kullanırken herseyden önce bunları da düşünmek lazım sonuçta gaz pedalı bu basarsan gider

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı zhenny22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben onu bunu bilmem de bir araç 140 lik biri 120 lik ise olay zaten benim için bitiktir ayrıca neyin tartışması arkadaşlar bu o hızda giderken allah korusun bir araca captiginizi düşünün tek bize birsey olsa gene iyi o arabada aile olabilir ufak çocuk olabilir hersey olabilir sonuç olarak kaza yapınca karşı tarafı da düşünmek lazım o vicdan azabıni allah yasatmasin inşallah o mesuliyet altına girmek bile insanı ölmekten beter eder araba kullanırken herseyden önce bunları da düşünmek lazım sonuçta gaz pedalı bu basarsan gider
    Kesinlikle haklısınız lakin bu platformda 1.4 motor araçla 4.0lt 6 silindir araçaları bile tokatladığını iddaa edenler oldu.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ali yavuz
    Adana İl Başkanı rockforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 230

Güzel abim, o videoda arkadaş son sürat denemesi yapmıyor ki illa bi hızlanma bi tanede son sürat videosu çektireceniz
    O videoya gore standart tjet ile hizlanman aynı gibi ..
    birde son hızİşini bosverin 200 dedimi yeter bizim araclar icin

ali yavuz
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    140lik leon 120liktjeti gecer bos konusmayi keselim 140lik leonda alt devirlerler icin sc ust devirler icin turbo mevcut , tjette ise kici kirik bi ihi vl 37 mevcut o degismedigi surece tjetten adam olmaz he tjetin motor saglamligi cok iyidir 90 beygir piston gucunden turbo ile 240 beygir guc cikarir
    140Lıkta tek sarj var sc yok yanlıssam duzelt

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı rockforever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    122 ve 125 lik tsi lar tek şarj hocam. 140 tan itibaren tüm tsi lar çift şarj. Euro6 ile beraber 140 lık tsi da tarih oldu çok yakında leon fr 1.4 150 hp olarak gelmeye başlayacak
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

zahir baba
    zahirbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 29

Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    140lik leon 120liktjeti gecer bos konusmayi keselim 140lik leonda alt devirlerler icin sc ust devirler icin turbo mevcut , tjette ise kici kirik bi ihi vl 37 mevcut o degismedigi surece tjetten adam olmaz he tjetin motor saglamligi cok iyidir 90 beygir piston gucunden turbo ile 240 beygir guc cikarir

wv nin 140 lık motorlarını çok rahat geçiyorum keşke video olsada izletsem. motor gücü fazla olabilir, ama şanzıman oranları, alt devirde verdiği tork tjet te daha başarılı.

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Yahu arkadaş, t-jet kullanmasam var bu işte bir bit yeniği diyeceğim bu kadar emin konuşmayacağım da. Tamam Zahir bey, geçtiniz, ziyade olsun
    Muhammad Ali Clay

Koray Gül
    japon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 75

Boş konuşmaya gerek yok.Geçmisteki gibi içi benim babam senin babanı döver tarzında tartışmalara girmeyelim. Hele hele forumun moderatörü hiç girmesin... Can hocam denk gelmicez, ben direk olarak yanınıza geleceğim deneriz,sohbet ederiz o zaman yazarız buraya.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Hadi bakalim bu gazla temmuzda kiyamet kopacak izmirde Asabiyet yapmayin hocam alt tarafi sohbet ediyoruz kim kimi gecerse ne boyu buyur ne sani yurur..

LG-D802 cihazımdan gönderildi
    Muhammad Ali Clay

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

haydar canoglu
    ion brcan157 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06BR157
    Edilen teşekkür: 45

ben sahsen tjetı bırakın multıjetın bıle kuvvetlı oldugunu dusunuyorum.ornegın arkadasımda 1.6 aurıs sanırım 132 bg 160 nm tork'a sahıp arac var.ben kendısını kalkısta ve ıkıncı vıteste 2000'li devirlerde cok rahat gecebılıyorum.he ne oluyo dıyeceksınız eleman aldımı devrını 30 sanıye oluyor olmuyor bı sıkıyor rahat 210 cıvarı goruyor.ben 180 felan.son hızlarımızı bırbırımızle paylastık ordan bılıyoruz.bu da demek oluyor kı arada cıddı arac boyu farkı oluyor yanı yetısemıyosun.aynısını gecenlerde bana bı tjet yaptı..dalga gectı resmen ve bastıkca cok rahat bı sekılde uzaklasıyor yanı aynı suratle gıdın pesınden gozunuzden kayboluyor.ben dızel araclarda tork'u iyicene arastırdıgım ıcın ve onemını bıldıgım ıcın farkını hep savunurum.ama lafı bıtırmek gerekırse 140'lık bi leonu gecmeyı bırakın tur bındırmesınden korkun.yapma etme zahır baba o aracı gectıgın vıdeoyu at herkesten ozur dılıycem..ya hangı leon olursa olsun bızım segmentımız degıl.
    FALCON SLOT

Mehmet Aşkın
    Moderatör elbruz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 458

Orkun Abi'nin Tjet geçer Can seni orası daha mantıklı....

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Can M. İmregün
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Ona diyecek laf yok her turlu gecer

LG-D802 cihazımdan gönderildi
    Muhammad Ali Clay

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yusuf Bilal Kara
    yubika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    122 ve 125 lik tsi lar tek şarj hocam. 140 tan itibaren tüm tsi lar çift şarj. Euro6 ile beraber 140 lık tsi da tarih oldu çok yakında leon fr 1.4 150 hp olarak gelmeye başlayacak

Yusuf Bilal Kara
    yubika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsettiğiniz 150lik motor wv grubu içinde ilk olarak polo gti ile gelecek (hatta geldi) diye biliyorum. baya verimi arttırılmış

ali yavuz
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah

punto t jet 80-180 - YouTube
    benden de bir video gelsin heyecan artsın ,vites geçişleri tam olmadığı hale hızlanma fena değil...

zahir baba
    zahirbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 29

Alıntı brcan157 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sahsen tjetı bırakın multıjetın bıle kuvvetlı oldugunu dusunuyorum.ornegın arkadasımda 1.6 aurıs sanırım 132 bg 160 nm tork'a sahıp arac var.ben kendısını kalkısta ve ıkıncı vıteste 2000'li devirlerde cok rahat gecebılıyorum.he ne oluyo dıyeceksınız eleman aldımı devrını 30 sanıye oluyor olmuyor bı sıkıyor rahat 210 cıvarı goruyor.ben 180 felan.son hızlarımızı bırbırımızle paylastık ordan bılıyoruz.bu da demek oluyor kı arada cıddı arac boyu farkı oluyor yanı yetısemıyosun.aynısını gecenlerde bana bı tjet yaptı..dalga gectı resmen ve bastıkca cok rahat bı sekılde uzaklasıyor yanı aynı suratle gıdın pesınden gozunuzden kayboluyor.ben dızel araclarda tork'u iyicene arastırdıgım ıcın ve onemını bıldıgım ıcın farkını hep savunurum.ama lafı bıtırmek gerekırse 140'lık bi leonu gecmeyı bırakın tur bındırmesınden korkun.yapma etme zahır baba o aracı gectıgın vıdeoyu at herkesten ozur dılıycem..ya hangı leon olursa olsun bızım segmentımız degıl.

hocam video yok. olsa atarım. kısmetse stein ile çekecez

erhan yildirim
    dicaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 LN 308
    Edilen teşekkür: 182

Alıntı brcan157 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biri sana dur dememis ben diyeyim kardesim oncelikle sizin dizel aracinizla aurisii konusalim sizin dizel araciniz aurise karsi 3 saniye dayanamaz birakin 75 lik dizeli 90likla 1.4 103 beygirik si hondaya bile karsi koyamazsiniz he gelelim 140liga ona sadece sacmalamayin diyip konuyu kapatiyorum artik

Alıntı rockforever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben soylemeden soylemisler zaten ama ben bidaha soyleyeyim tsi motorlarin 125lik versiyonlari sadece turbodur ve watwrcooler denilen sogutma sistemi ile calisirlar 140 ve ustu hem supersarj hem turbodur gayet saglikli bi tjetim oldu gerci kendisini sattik ama tecrube ile sabittir tjet tsi 140la yuruyemez tjet hafif olmasina ragmen rakibinde bulunan cift beslemeye karsi koyamaz gectim diyen yalan soyler o tsi 125liktir tsi ovdugumden soylemiyorum bunlar gerceklerdir ki gel gelelim tjetide her konuda savunurum ve gene tecrube ile sabittir ki tjeti cok kullandigimdanoturu tjetin nasil reaksiyonda bi motor oldugunu cok iyi biliyorum o yuzden gereksiz hatta bence bos tartismalara girmeyelim helede benle
    Konu dicaser tarafından (04/06/2014 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.

24. 04/06/2014, 20:01

Sebep
    ayni mesaj

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

nerde yaptın sen bu hızı?
    pistte değildin muhtemelen?
    bi sürü insan ve aracın olduğu trafikte?
    dün 2 tane mal, kontrolden çıkıp linea yı ortadan ikiye parçalayarak geberdi,
    ben çok sevindim, o malların ölmesine değil,
    kimseye zarar vermemiş olmalarına.
    yazık ailelerine,
    şu yaptığın rezilliği bir de utanmadan buraya koymuşsun, ne adamsınız!
    ve yazıklar olsun şu foruma 1 tanemiz de çıkıp aga bu ne iş demiyor!
    böyle hızlı giden .........lerin biri, bir yakınıza çarptığı,
    sakat bıraktığı yada öldürdüğü zamanda şakşaklayacakmısınız bakalım.
    yok o onu tokatlarmış, yok bu bunu tokatlarmış.
    kader bir gün sizi çok fena tokatlayacak ama!
    gücü beygiri belli bir makinanın, bir başka makinadan biraz daha hızlı gitmesi size nasıl bir anlam katıyor? hayatınız bu kadar mı boş, bu kadar mı anlamsız?!
    yazmayayım diyorum elli defa, gene dayanamıyorum, gene yazıyorum yaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    bu hızı trafikte yapmadı isen tüm hakaretlerimi çok büyük özür dileyerek geri alıyorum.

26. Bu mesajı için 5 kişi fatihhhh'ye teşekkür etti:

ali yavuz
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı fatihhhh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerde yaptın sen bu hızı?
    pistte değildin muhtemelen?
    bi sürü insan ve aracın olduğu trafikte?
    dün 2 tane mal, kontrolden çıkıp linea yı ortadan ikiye parçalayarak geberdi,
    ben çok sevindim, o malların ölmesine değil,
    kimseye zarar vermemiş olmalarına.
    yazık ailelerine,
    şu yaptığın rezilliği bir de utanmadan buraya koymuşsun, ne adamsınız!
    ve yazıklar olsun şu foruma 1 tanemiz de çıkıp aga bu ne iş demiyor!
    böyle hızlı giden .........lerin biri, bir yakınıza çarptığı,
    sakat bıraktığı yada öldürdüğü zamanda şakşaklayacakmısınız bakalım.
    yok o onu tokatlarmış, yok bu bunu tokatlarmış.
    kader bir gün sizi çok fena tokatlayacak ama!
    gücü beygiri belli bir makinanın, bir başka makinadan biraz daha hızlı gitmesi size nasıl bir anlam katıyor? hayatınız bu kadar mı boş, bu kadar mı anlamsız?!
    yazmayayım diyorum elli defa, gene dayanamıyorum, gene yazıyorum yaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    bu hızı trafikte yapmadı isen tüm hakaretlerimi çok büyük özür dileyerek geri alıyorum.
    Baamı didin?bu ne iş

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon