Alıntı brcan157 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır hiç birşey yapamıyorsan aç bi google yaz oku araştır.yahu altında tjet sport var diye bizim tecrübelerimizden dolayı verdiğimiz örneklerle alay etmenin bir anlamı yok.ben sanada cevap verdim zahirbaba ama kalkıpta seninla alaycı bi şekilde değil.örneğin steingp'nin leonunu gecemezsin dediğim gibi.bu sadece bi yorum biz burda yorum yapmak için burdayız.yoksa bizde biliyoruz tork'un yıllardan beri ne bilim iş makinalarında kamyonlarda falan kullanıldığını aslında amacı çekiş gücü olduğunu yada nasıl söyliyim bi kamyoncunun 1.viteste arkasında, atıyorum 30 ton yükle cıktığı gibi.fakat günümüzde tork'un özellikle dizel araçlarda alt devirlerde ve ara hızlanmalarda ne kadar etkili olduğunu hatta ve hatta tork' eşittir beygir olduğunu hiç birşey bilmiyorsan aç oku.benzinli araçlarda yüksek devirde torkun yayıldığını ve serileştiğini ayrıca hp'nin burda önemli olduğunu, alt devirlerde düşük olduğunu bil,rezil olma..ama nerde.. o arkadaşa farklı yerlerden elli tane metin atardım burdan ama gerek duymuyorum çünkü o klasik dar görüşlü ve km de 40 45 kurus yakıp efendime söyliyim 100 km/h dan sonra süratlenip bunu 75 hp lık dizel araçın torku ile kıyaslayıp zevk alan bir arkadaş.sağlık olsun ben hem seri hemde ekonomik olmayı seçtim zaten.ve bindiğim arabayı da en iyi ben tanıyorum.ama kalkıp hiç kimseyle yaşıma başıma bakmadan alay etmetim.bu yazıları misafirlerde okuyor komik düşme kardeş.
tekrar teşekkür ederim

sen düzeyli bir şekilde geçemezsin dedin bizde belki dedik umudumuzu kırmadık.kimseye hakaret etmedik vay bana bunu diyemezsin ben herkesi geçerim diye iddam yok. 106 gti benle oynuyor otobanda. fabia rs polo gti 200 le giderken etrafımda dolandı. bunlarıda yazıyorum. iddamız kendi sınıfımızdakı araçlarla.