Arda bizim direksiyon ve spor koltuklar araca bineni sok ediyor resmen, elektronik klima felan da cabası. 30 milyarlık araçta olanlara bak diyip öyle kalıyorlar![]()
Ümit, zaten bana göre tasarım olarak GP ya en fazla yaklaşan araç Yeni Fiestadır.Dıştan bakıldığında gerek burum gerekse profilden yükselen omuz çizgisi bizim araçlarımızı andırmakta.Bu yüzden şahsi fikrim Yeni Fiestanın GP ile tasarım olarak diğerlerinden ayrıldığı.İç mekan kalitesine gelince orta konsolda kullanılan yumuşak malzemeli yüzeyler GP ya göre daha fazla, zaten tek artısı da bu.Gerek kapı içleri gerekse orta konsol, vites, el freni çevresi GP dan daha iyi değil.
Bir de bana göre GP direksiyonu hala sınıfının en iyisi, hatta idaa ediyorum 1-2 üst segment birçok araçtan da daha güzel![]()
Arda bizim direksiyon ve spor koltuklar araca bineni sok ediyor resmen, elektronik klima felan da cabası. 30 milyarlık araçta olanlara bak diyip öyle kalıyorlar![]()
tek kelıme FAIT
puntomdan cok memnunum,gıdısı ıle zaten super.aracımı degıstırecek olursam 1.3 90 hp dızel punto,bravo tjet/multijet veya focus tdcı alırdım herhelde.
Konu lionT-JET tarafından (09/10/2009 Saat 10:26 ) değiştirilmiştir.
Arabamı aynı renk ve donanımla alır, üzerine Co-Pilot kit de ilave ederdim. Bu fiyata aynı donanımda motoru böylesine canlı bir araç bulmak zor ötesi.
Belki üzerine biraz daha ekler spor donanım Bravo da alınabilir. Daha da güzel olur...
co-pılot kıt'e ılave kıt'ı de alırdım.
alırdım ama 0 almazdım herhalde yeni gpleri hiç beyenmedimm.....
Arda galiba yeni fiesta bana GP yu anımsattığı için fiestanın dış dizaynını sevdimİç dizayn malzemeleri GP ya göre evet kalitesiz duruyor.. direksiyon konusuna gelince sonax taki müşteri temsilcisinden; evimizin yakınındaki kaportacıya kadar herkesin tek söylediği bunun direksiyonuna bayılıyorum
Ben activelerin değilde emotion ve funların içinin kaliteli olduğunu düşünüyorum Tolga.. bilmiyorum bütün GP standart iç malzemesimi kullanılıyor...
bilidğim kadarıyla emotionların artık 0 yok galiba.
Puntodan memnunum ama deiştirecek olsam ''C'' segmentinde bir araç alırdım...
O da ikinci elde Golf,Jetta,Focus,corolla ya da civic olurdu...
Sıfırda Nissan Quasqai ya da Corolla verso olurdu...
fiesta çıktığında ön konsolu beğenmemiştim arka koltuklar çok dar motor 65 bg vergi avantajı yok....fiestanın bendeki eksileri bunlardı.tek artısı dış görünüm ama punto ondan geri kalmıyor fiestaya göre 2,5 yıl büyük olsa da.
yeni astrayı bekliyorum ama arabanın üstüne tam bir araba parası vermekte zor gelir gibi...
en iyisi benim elimde olan. direksiyonada başka el değmemiş.daha ne olsun?
Ben de 2 kapılı kırmızı starjeti satıp mavi renk 1.3 90 hp multijet aldım.Bunu da allah izin verirse 5 sene kullanırım.3. defa alırmıyım, sanmam![]()
alırım
walla nisan ayında 2007 model 1.4 fire active sattım ve şu an tekrar araba alıyorum tekrar g.punto arıyorum.. puntosuzluk psikolojimi bozdu valla... tanrı kimseye, yenisi aldırmadan puntosunu sattırmasın...=)))
su konu baslıgını biri düzeltebilir mi?
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri